KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Mój drużba - powiedziałem do Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Niezły wybór - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Przynajmniej wrócił do formy... czyli wkurzania innych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Twilight ponownie zachichotała. - Już nie chce być samobójcą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Ghost coś mu powiedział i chciał popełnić samobójstwo... ale potem z nim pogadałem i wrócił do normy... znaczy do jego normy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Twi zachichotała. Następnie uśmiechnęła się i jeszcze raz cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Odwzajemniam pocałunek, mając w głowie nas i nasze dziecko na plaży... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 I oczywiście, nie możecie dokończyć tej chwili. Ktoś zapukał do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) Zamykam oczy bliski wybuchu... odrywam usta i odwracam się do drzwi. - Proszę! Edytowano Grudzień 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Przepraszam, ale musimy jeszcze raz przeprowadzić badania - powiedziała pielęgniarka, wychylając głowę przez drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dobrze - powiedziałem i pocałowałem Twilight na dowidzenia... - Przyjdę jutro - powiedziałem i wstałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dobrze - powiedziała. Do sali, gdy wychodziłeś wszedł lekarz Crystalianin. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 (edytowany) Macham jej na do widzenia i wychodzę z sali i idę do domu. Edytowano Grudzień 20, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 W domu Spike zajął się segregowaniem książek i sprzątaniem. Przyszły pokój dzieci był wciąż pusty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Sprawdzam ile mi kasy zostało... chyba z siedem tysi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Zostało ci siedem tysiaków i trochę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Chyba starczy - powiedziałem przeliczając... idę do sklepu po odpowiednie materiały i meble, mając nadzieje że nie będą tak jak z Ikei... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Pierwsze, co zobaczyłeś na wystawie to wielki wózek dziecięcy, którego jedne siedzonko było różowe, a drugie niebieskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Najpierw trzeba wiedzieć czy to będą dwojaczki, czworaczki i jedynak. Szukam łóżeczka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 ... Które były w trzech kolorach. Różowym, niebieskim i zielonym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 ... wezmę różowe, urodzi się ogier... wezmę niebieskie, klacz. Zielone... wyjdzie klacz z męskim narzadem. Te trzy propozycje są tak nazywane dodając moje szczęście... chce córkę, więc niebieskie biorę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Było akurat po promocji, więc poszła tylko stówa na łóżeczko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Czas kupić pomniejsze meble, jak szafka, miejsce gdzie się przewija, kosz na zabawki itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 I znowu decyzja... Jakie zabawki kupić? Była cała szafka z różnymi pluszakami, do tego różne kolory pudełek na zabawki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Różne pluszaki dla obu płci... pudełko naturalnie by pasowało do łóżeczka, czyli niebieskie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts