KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Nie wiem czy ktoś mnie przyjmie, z oczywistych powodów. Jedynie na czym się znam to Historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 (jak u wizia) - Hmm... Źrebakom raczej się nie przyda historia ludzi... - zastanawiała się na głos AJ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 ( Uwielbiam Historie ) - Szkoda. Dowiedzieli by się czegoś o mojej rasie, my nie tylko wojny prowadzimy, mamy też ciekawą literaturę i technologię. Poza tym mamy elektryczność i byliśmy już na swoim księżycu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Za co i kogo tam wygnali? U nas była tam Nightmare Moon, jedna z najgorszych... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Nikogo nie wygnaliśmy? Zbudowaliśmy statek i tam polecieliśmy. Nic tylko pustkowia i kratery. Jeszcze tam tlenu nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - U nas 'lecieć na księżyc' to wpaść w niezłe tarapaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - A u nas to wielki szacunek. Neil Amstrong był sławny i kochany na całej ziemi za to że jako pierwszy człowiek wylądował na księżycu. Poza tym, obecnie też tam latamy, i nawet tam budują stacje na powierzchni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - To mogłoby maluchom w głowach pomieszać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Yup. Niektórych sytuacji o ziemi mógłbym w ogóle nie mówić. Ponadto Ludzie mają całkiem rozwiniętą technologie, na przykład... Karoce które jeżdżą bez użycia siły i magii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - To już jest dziwne. Bez magii czy siły? Nie uwierzę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Wiem. Mamy niekiedy rozwinięta technologia nie jest lepsza. Może i mamy komputery i inne, ale i tak niektórzy wracają do korzeni. Tacy ludzie jak Milly - powiedziałem, po czym przystawiłem rękę do twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Eee... Zaczęło się na pracy, a skończyło na tech-cośtam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Wybacz. Bo raczej na budowie nie będę robić. Nie po to cztery lata na Polityce-Bezpieczeństwo harowałem by na budowie robić. Jeszcze pozostaje taniec i śpiew lub kabaret. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Raczej am rozrywki nie potrzeba. Mamy już wielu. Radzę poszukać. Ewentualnie możesz pomóc przy wyrobie cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Może być. Od urodzenia pracowałem na farmie chmielu, więc mam doświadczenie w wyrobie piwa... czy tam cydru jak wy to tam nazywacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Dobrze, wiec wybierz stanowisko: zbieranie jabłek, kontrola jakości, miażdżenie, czy zmiana beczek. Zastanów się do jutra i rano przyjdź, jeśli wciąż będziesz miał chęci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Tak Jest - powiedziałem i zasalutowałem. - Wybacz. Do jutra cię powiadomię o mojej decyzji. Na razie idę do drużyny, do zobaczenia - powiedziałem po czym poszedłem do drużyny. Kiedy koło nich będę powiem. - Chłopaki, gitary nie mam ale będę miał pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Fajnie, czyli będziemy mieli cię z głowy przez większość dnia - powiedział Capo, siedząc na zwalonym drzewie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Bądź cicho bo darmowego cydru ode mnie nie dostaniesz. Dobrze słyszeliście, mam propozycje pracy w wytwarzaniu Cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Fajnie - rzucił Ghost. Powoli robiło się późno. - Sorry chłopaki, ale muszę wracać. - Capo skierował się do rydwanu zaparkowanego niedaleko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 - Udanych "łowów" - powiedziałem, po czym odwróciłem się do Ghosta. - Słuchaj, ostatnio zauważyłem że troszkę spędzasz czasu z Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 - Czy ty mnie próbujesz porównać do Capo? - spojrzał na ciebie podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Weź nie przeginaj... Chodzi mi o to że ładnie razem wyglądacie. Nie bierz mnie za swatka, ale na pierwszy rzut oka macie szansę być razem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Taa, fajnie. Może ty sobie kogoś szukaj, a nie innym? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Nie zrobię tego Milly. Wciąż ją kocham, i chyba już się nigdy nie zwiążę - powiedziałem do Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts