Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Coś nie tak? - zapytała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Myślę co z moimi ludźmi na ziemi. Siedzę tutaj już pięć miesięcy... a nie wiem czy oni sobie radzą tam na ziemi z Amerykanami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Portal już jest zniszczony, więc raczej już nie możemy im pomóc - powiedziała Twi i cię przytuliła, uważając na brzuch. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Westchnąłem... też uważając na brzuch odwzajemniam... - Wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Twi cię pocałowała pocieszająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Odwzajemniam... mój ojciec nie byłby ze mnie dumny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Nagle ziemia pod salą zaczęła drżeć. Kafelki zaczęły pękać, jakby coś próbowało się tu dostać z dołu. Przypomniałeś sobie znikąd przysięgę, którą złożyłeś Diamentowym Psom i Smokom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 O kurwa... zapomniałem... KOMORNICY IDĄ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Nagle w ziemi otworzyła się dziura, rozsypując wkoło kawałki kafelków. Twi odruchowo cię przytuliła. Z dziury wyłoniła się głowa niewielkiego czarnego smoka, wielkości dwóch kucy. Na jej czubku siedział jeden z Diamentowych Psów. - Czekamy i czekamy... - rozpoczął pies, warcząc. - GDZIE KAMIENIE?! - przerwał mu rykiem smok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Jeszcze to załatwiam... - powiedziałem przerażony... Tak naprawdę to zapomniałem... ale im tego kurwa nie powiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Miały być... - zaczął pies, ale znowu mu smok przerwał. - TYDZIEŃ PO WOJNIE. SĄ JUŻ 4 MIESIĄCE PO WOJNIE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - TO NIE TAKIE ŁATWIE! - powiedziałem do nich... jestem kurwa martwy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Miałeś prawie... - zaczął pies. - TRZY MIESIĄCE NA ZAŁATWIENIE TEGO! - ryknął smok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - TRZY MIESIĄCE CZEKAM NA AUDIENCJE U KSIĘŻNICZKI! NIE MOŻNA WEJŚĆ OD TAK I ZAŻĄDAĆ KLEJNOTÓW... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Smok zbaraniał i spojrzał na psa. - Wiesz ty, co, on ma rację - powiedział smok. - Cicho siedź! Mamy dostać klejnoty, to dostaniemy klejnoty! - krzyknął pies i zagwizdał. Przez kilka sekund nic się nie stało, ale potem zobaczyłeś, co. Przez okno zobaczyłeś, jak z biblioteki wybiega Spike, a za nim goni wataha Diamentowych Psów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - ZOSTAWCIE GO! - krzyknąłem zrywając się na równe nogi w postawie obronnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Jednak to nie Spike'm interesowały się psy. Raczej torebką, którą trzymał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dostaniecie klejnoty do trzech dni... daje wam słowo - powiedziałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Trzymamy ci za słowo - warknął pies i kopnął smoka, który w odpowiedzi wrócił do dziury. Psy na zewnątrz również przestały gonić Spike'a i pobiegły gdzieś dalej. Po ich odwiedzinach została tylko dziura w podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Patrze na to wszystko... - Mam ostro przejebane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Do sali wpadli lekarze, w tym kilku pierwszych wleciało z wrzaskiem do dziury. Crystalianin wyleciał z niej pod postacią motyla i zmienił się z powrotem obok łóżka Twi. - Co tu się stało? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Psy i Smoki złożyły nam wizytę - powiedziałem najnormalniej na świecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Nie robią tego bez powodu - powiedział. - A na pewno nie z takimi zniszczeniami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Nie wiem o co im może chodzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Lekarz spojrzał na ciebie podejrzliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts