KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Naprawdę - powiedziałem jak by normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dobrze. Chyba Twi musi posiedzieć trochę u ciebie, zanim naprawimy tą salę - powiedział lekarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dobrze - powiedziałem ucieszony... mam trzy dni na znalezienie tych klejnotów... inaczej jestem w dupie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Za pięć minut przeteleportujemy ją do biblioteki - powiedział lekarz i wskazał ci głową drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dobrze... do zobaczenia w domu kochana - powiedziałem całując ją... nastepnię idę do domu... szukając Spika... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Za równiutkie pięć minut stanąłeś w domu, a przed tobą pojawiła się chwiejąc się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Staram się ją ustabilizować by się nie przewróciła... - Wybacz za to co się dziś stało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Twi uśmiechnęła się do ciebie. - Przynajmniej wyrwałeś mnie ze szpitala - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Odwzajemniam uśmiech. - Tyle dobrego... teraz trzeba pomyśleć jak ja mam ich spłacić, bo Księżniczki prosić chyba nie będę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Można poprosić Rarity by się wybrała na klejnoty - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Mógłbym jej pomóc, dobrze umiem kopać. Wtedy poszło by szybko... - powiedziałem tuląc ją delikatnie... - Dzięki, to może dla bezpieczeństwa już pójdę do niej, a ty sobie odpoczniesz - powiedziałem po czym prowadzę ją do sypialni by sobie odpoczęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Twilight posłusznie położyła się do łóżka i pocałowała cię, gdy wychodziłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Odwzajemniam i co robię? Elegancko wychodzę z pomieszczenia, by potem szybkim krokiem udać się do Rarity... kurwa mam przejebane... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Rajcia tym razem projektowała jakąś nową sukienkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Pukam by zainformować że jestem. - Cześć Rarity... przeszkadzam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Witaj. Co cię tu sprowadza? - zapytała Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Pamiętasz sytuacje kiedy zbieraliśmy wsparcie do wojny i poszliśmy po wsparcie do Psów i Smoków? Obiecałem im zapłatę, ale z powodu natłoku pracy, zapomniałem i oni dzisiaj chamsko w szpitalu mi o niej przypomnieli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Twilight coś się stało?! - wystraszyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Na szczęście nie. Skończyło się na ostrzeżeniu że jeśli zapłata nie będzie do trzech dni nie zobaczą klejnotów... to skończę marnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Więc, co planujesz zrobić? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Księżniczkę nie będę prosił o pomoc, bo ma wazniejsze sprawy. Chciałbym się nauczyć czaru do wyszukiwania klejnotów... o pomoc cię też nie będę prosił prócz pokazania tego czaru, bo widzę że jesteś zajęta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Ja? Zajęta? - zapytała z niby niedowierzaniem, a magią rzuciła gdzieś manekin i kartkę papieru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Patrze się na to... dziwnie. Wchodzę i robi sukienkę, a teraz nic? Dziwne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - To chcesz się nauczyć zaklęcia na klejnoty, tak? - zapytała jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Tak... - powiedziałem starając się ukryć to że jestem w dupie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts