Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 I tak, po godzinie potrafiłeś wykryć wszystkie klejnoty w domu Rarity. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dziękuje ci... na prawdę mi wiele pomogłaś - powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - To zawołaj Spike'a i idziemy po klejnoty - powiedziała Rarity, wychodząc z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Idziemy? Ona...? Dobra, ja nie protestuje, przynajmniej będzie szybciej to załatwione. Lece po Spika informując go o mojej sytuacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Spike pobiegł za Rarcią. Zabrał ze sobą wózek. I tak znaleźliście się na łysym polu ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Zaczynam wyszukiwać klejnotów i wskazuje miejsca Spikowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Smok je odkopywał. Po paru godzinach byliście zmordowani, ale obok was leżała całkiem spora góra kamieni. Nagle ziemia pod nią się zawaliła. - Dług spłacony - powiedział z głębi ziemi głos psa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Jeszcze smoki... i dług... z głowy - powiedziałem. - Powinienem se już... sa... - zaczynam się chwiać z powodu zmęczenia... by zaraz upaść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Rarity jeszcze posadziła cię na wózek, a Spike zaciągnął cię do domu, po czym walnął w twarz, abyś wstał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Wstaję szybko... i patrze na niego pytająco... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Na górę. Do Twilight - powiedział ponuro i wskoczył do kojca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Wstaję i idę prosto do Twilight sprawdzając przed wejściem jak bardzo jestem usyfiony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Tak, że pościel z automatu zmieniłaby kolor na czarny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Staram się doprowadzić się do jakiegoś porządku tak szybko jak tylko mogę i idę od razu spać, jutro robiąc porządną kąpiel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 W końcu jakoś zmyłeś z siebie ziemię. Zapamiętać: wyczyścić prysznic. Twilight już spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Idę spać, i rano wstaję wcześniej niż Twi by wyczyścić wannę... nie chce się narazić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Twilight i tak spała dosyć długo. Miałeś więc czas na ogarnięcie, i łazienki, i siebie. No i jeszcze śniadania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Idę robić dwie owsianki... dla siebie i Twi... i miskę klejnotów dla Spika... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Twi jeszcze długo spała, więc miałeś czas na zrobienie owsianki. Klejnotami Spike już się sam obsłużył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Czekam aż się obudzi starając by owsianka nie wystygła... podgrzewam palnikiem... cokolwiek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Po paru minutach ziewnęła i usiadła na łóżku. - Cześć kochanie, jak spałeś? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Od trzech miesięcy tak nie spałem - powiedziałem dając do znaku że brakowało mi jej w łóżku obok. Podaje jej owsiankę na tacy z nóżkami by mogła zjeść w łóżku. - Proszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 - Dziękuję, Al - powiedziała i cię delikatnie pocałowała. Następnie zaczęła spokojnie jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 20, 2013 Share Napisano Grudzień 20, 2013 Odwzajemniam delikatnym pocałunkiem. Dzisiaj jeszcze wyskrobać klejnoty dla smoków, i będę wreszcie wolny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 20, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 20, 2013 Spike przyszedł do pokoju i beknął. Czym zresztą wybekał list ze szpitala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts