KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Idę do domu, kąpać się i spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Prysznic znowu się zatkał po twoim myciu. Ciepła woda jednak lekko rozwiała mgłę pokrywającą twój mózg ze zmęczenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Tak jak ostatnio. Idę spać, a rano zapierdalam z środkami czyszczącymi... Edytowano Grudzień 21, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Nie mogłeś. Gdzieś o czwartej w nocy obudził cię Spike. Wyglądał, jakby miał zaraz zwymiotować. Po chwili wybekał ci list w twarz. Następnie padł na ziemię, zasypiając w powietrzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Biorę list i czytam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 List zawierał trzy nagryzmolone na szybko słowa: "Dzieci w drodze!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 List powoli opada na ziemie, a ja w tym czasie już w połowie drogi do szpitala zapierdalam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 W szpitalu przed salą Twi siedziała już reszta Mane6. Ghost łaził podenerwowany po suficie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Zatrzymuje się jak wariat zdyszany, z powodu że A) nie mam dawnej sprawności B) Było w cholerę schodów. Serio kurwa, windę nie tak trudno wymyślić... Edytowano Grudzień 21, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Wszyscy spojrzeli na ciebie, a Ghost zaczął łazić po suficie jak wariat, tak szybko. Dopiero teraz zauważyłeś, że ma przyklejonego do grzbietu Capo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - I jaka sytuacja? - spytałem się zdenerwowany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Gdybyśmy wiedziały, to byśmy tu nie siedziały jak kury na kolcach - powiedziała AJ. Dopiero teraz zauważyłeś, że nie było z nimi Dash... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Gdzie Rainbow Dash? - spytałem się. Coś mi tutaj wyraźnie nie pasi... coś jest nie tak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Nie wiemy, niby dostała list, ale nie przyleciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Dziwne... - powiedziałem i zaczynam niecierpliwie czekać na to co ma dojść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Tik-tak, tik-tak... Czas leci... Kilka minut było dla ciebie jak godziny. Capo zwariował i puścił Ghosta przednimi kopytami, przez co tak jakby wisiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Siadam niecierpliwie i niecierpliwie czekam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Dopiero po półgodzinie drzwi się uchyliły i wejrzała przez nie głowa pielęgniarki. - Może wejść tylko rodzina - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Jestem mężem - powiedziałem i niepewnie wchodzę do środka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Lekarze już zbierali swoje sprzęty. Na łóżku siedziała Twilight. Wyglądała na zmęczoną, ale szczęśliwą. Pokazała ci to, co trzymała. Miała w kopytkach dwa małe zawiniątka ze źrebakami. Jeden był małym alikornem w twoich barwach w niebieskim zawiniątku, a drugi różowym jednorożcem z fioletową grzywą w różowym zawiniątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Podchodzę do nich z oczami wpatrzonymi na dzieci... moje dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Jak się będą nazywać? - zapytała. Wyglądała, jakby była wymęczona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Zastanawiam się... Adolf Hitler, na pewno nie po od góry dostane porządny wpierdol (prawa autorskie) Bill aden? Nie bo będzie z Pinkie robić Bombowe imprezki. Chyba że... - Klaczka może Flowering Lily, a ogierek Cloudy Bolt? Edytowano Grudzień 21, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Dobry pomysł - powiedziała i pocałowała każdego ze źrebaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Patrze na nie z uśmiechem. A pomyśleć że pierwszego dnia tutaj, mówiłem że zginę tutaj i ten teges, a teraz mam żonę, dwójkę dzieci, chcącą mnie zabić pegazice którą na początku uważałem za słodką (przesadziłem bo nie poznałem) i bodajże połowę rodziny Twi uważających mnie za gwałciciela i mordercę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts