Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Nagle usłyszałeś odgłos kopyt na korytarzu. Drzwi się otworzyły, a na ziemię wywalili się... Nie kto inny, jak rodzice Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 (edytowany) Patrze się na nich... - Dzień dobry - uśmiecham się głupio. No to mam przejebane... zaraz zaczną się słowa typu... POMOŻECIE MI TEŚCIOWIE!? Edytowano Grudzień 21, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Pierwszym, kto wstał była matka Twilight. Sekundę po wstaniu zemdlała. Potem wstał tata Twilight. Zobaczył swoją córkę, jej dzieci, a następnie ciebie. Najpierw powiedział do córki z uśmiechem "Gratulacje!", a potem naskoczył na ciebie. Gdyby w prawdziwym życiu była cenzura, jego wypowiedź została zastąpiona przez jedno długie 'piiiiiiiiiiiip'. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Patrze się na niego zdezorientowany, wstaje jeśli mogę i patrze się spokojnie na niego oczekując dalszej wypowiedzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Tato, uspokój się... - próbowała mu przerwać Twi. Jednak wypowiedź jej ojca wciąż brzmiała... "Ty pier<piiip> skur<piiip>, pier<piiip> gwałcicielu, ty jeb<piiip> ch*ju, spier<piip> stąd i nie waż się więcej tego robić mojej córce!". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Za przeproszeniem, ja i Twilight się kochamy... - powiedziałem, ale znając życie przerwie mi Ciągiem Dalszym Polskich Przekleństw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Jeszcze uwierzę w te twoje piep<piip> kłamstwa! Nie jestem taki głupi, ty skur<piiip>! - wrzeszczał. Twilight próbowała coś wtrącić, ale jej głos został zagłuszony przez kolejne przekleństwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Może się pan spytać Twi. Ja ją kocham, a ona mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ogier zbaraniał, a Twilight pokiwała głową. I po chwili jej tata leżał obok swojej żony, również nieprzytomny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Patrze na to... - Pytanie... informowałaś ich o ślubie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Ti się zarumieniła i pokręciła głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - No to się nie dziwię - powiedziałem po czym przekazałem lekarzom info o dwóch nieprzytomnych kucach w sali... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 I zaraz oboje oprzytomnieli i zaczęli pytać się Twilight, czy jest tego pewna, a także informując ją, że Flash Sentry jest z pewnością lepszym kandydatem na jej partnera. Twi nie mogła się nawet wtrącić by powiedzieć cokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Westchnąłem... - Przepraszam, ale Twi też może by coś powiedziała... i kto to Flash Sentry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Pewien ogier, który na pewno jest milszym ogierem od ciebie! - łagodnie poinformowała cię matka. - Z pewnością byłabyś z nim szczęśliwsza, kochanie. - Tylko, że... - zaczęła Twilight. - Na pewno byłby lepszym mężem niż ten tu gwałciciel i morderca - poinformował was o swoim zdaniu ojciec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Nie jestem gwałcicielem... mordercą też... nawet nie wiem skąd taki pomysł. Może damy Twi dojść do słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Ja go kocham, niczego jak dotąd nie żałuję, jest już moim mężem, więc przestańcie mi powtarzać o Flashu Sentry'm! - wybuchła w końcu Twi. W rzeczywistości mówiła to ciszej, aby nie obudzić dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Uśmiecham się gdyż może oni przestaną mnie wyzywać... głównie od Gwałciciela. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Rodzice zamarli. Tym bardziej zbaranieli, gdy zauważyli obrączkę ślubną na jej rogu. Jeden z maluchów, konkretniej alicorn, obudził się i zaczął, krótko mówiąc, drzeć mordę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Cholera moje uszy... gorzej niż ten dzwon... podchodzę i zaczynam uspokajać dziecko, najlepiej jak tyko potrafi ojciec. - Ciii, spokojnie - powiedziałem spokojnie do małego powoli go kołysając Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Twi dała ci go, byś go ukołysał, wydawał się tak kruchy, jakby miał się zaraz połamać. Maluch powoli zaczął się uspokajać. Rodzice tylko szepnęli gratulacje i wyszli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Jeszcze chwilkę delikatnie go potrzymam. - Jakoś dobrze poszło - powiedziałem do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Jakoś - powiedziała. Tymczasem rozpłakała się jednorożka, ale znacznie ciszej. Twi zaczęła ją karmić piersią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Uśmiecham się. - To ja idę poinformować resztę ekipy że wszystko gra - powiedziałem i całuję ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Twi wzięła jeszcze od ciebie malucha i pokiwała głową. - Tylko, jeszcze jedno. Mam dobrą wiadomość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts