KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 Spoglądam na nią zaciekawiony. - Jaką? Wracasz do domu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Tak - powiedziała uśmiechnięta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - To wyśmienicie... - powiedziałem całując ją... - Idę ich powiadomić że wszystko zdrowe, bo niektórzy tam po suficie chodzą - powiedziałem wychodząc i stając przed ekipą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Wszyscy wlepili w ciebie spojrzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Mamy z Twi, zdrowe Bliźniaki, z czego jedno jest alikornem... z moim ubarwieniem - odparłem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Wszyscy odetchnęli. Nagle Ghost się zwalił, Capo go przeklął, a reszta zaczęła ci składać gratulacje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 21, 2013 Share Napisano Grudzień 21, 2013 - Dziękuje wam wszystkim... naprawdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 21, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 21, 2013 Capo ponownie przeklął Ghosta, który w odpowiedzi dał mu w pysk. Lekarze musieli ich siłą rozdzielać. Pinkie już planowała przyjęcie urodzinowe maluchów, Fluttershy cicho gratulowała, AJ trzęsła nie tyle twoim kopytem, ile całym tobą, a Rarity już mówiła o ubrankach dla nich. Przy tym wyszło na jaw, że to, co wtedy projektowała, gdy ją pytałeś o klejnoty, to była sukieneczka dla źrebaka. I tak, godzinę później byliście z Twilight przed drzwiami biblioteki. W tej chwili przypomniały ci się dwie rzeczy: macie tylko jedno łóżko dla dziecka i ten wózek, który kilka miesięcy temu był na wystawie. Maluchy przespały większość drogi w specjalnych szpitalnych nosidełkach, no może Bolt ryczał jak opętany. Jeszcze było ciemno, ale słońce powoli wstawało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Wystarczy dokupić jeszcze łóżeczko dla małej i będzie wszystko gites. Idę Pokazać Twilight pokój dzieciaków, jeśli go wcześniej nie widziała. Ja, Spike i Crystalianie odwaliliśmy kawał zajebistej że tak powiem, roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Wszystko wygląda cudownie - powiedziała Twilight, dołączając do wypowiedzi całus w policzek. - Ale... Mógłbyś na razie przenieść łóżeczko do sypialni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Jasne... nie ma problemu - powiedziałem z uśmiechem i biorę się za przenoszenie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Po paru minutach łóżeczko już stało w sypialni. Twilight położyła maluchy do niego i ziewnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Też ziewam gdyż nie dokończyłem spania. Przytulam się do niej i sprawdzam czy Spike jeszcze śpi... nie miałbym serca by mu przeszkadzać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Spike też spał. Twilight położyła się do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Przyglądam się jeszcze przez chwilę dzieciom, by po dwóch minutach też się położyć. Niezłą będzie Spike miał niespodziankę rano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Szybko zasnęliście. Ranek pełen wrażeń. I jeszcze więcej. Około godziny później obudziło cię charakterystyczne ryczenie alicorna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Siadam na łóżku. Jak mówiłem... zaczynają się cudy ojcostwa... Wstaję, podchodzę do małego i staram się dowiedzieć co się dzieje, Głodny... zesrał się... prosił bym o to pierwsze, błagam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Ledwie wstałeś, zauważyłeś, że Twilight już malucha uspokajała. Następnie, ziewając wzięła malucha na górę, pewnie do stolika do przewijania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Allahu... prosiłem by nie dwójka... Czekam na Twilight, by przekazać, że następną "Nocną wartę" biorę ja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Twilight pokiwała głową bez protestu, gdy wróciła, odłożyła malucha obok Lily i ponownie się położyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Wtulam się w nią, i zasypiam... proszę Allahu, niech sen przejdzie pomyślnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Parę godzin później znowu coś cię obudziło. Tym razem Twi już nie. Obudziło cię cichutkie kwilenie Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Wstaję i podchodzę do Lily sprawdzić co się dzieje... dobrze że cicho płacze, Twi musi odpocząć po porodzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Mała chyba była głodna, bo pieluszka była czysta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Cholera... sprawdzam czy... oczywiście kurwa że nie, jak by to miała zrobić, ale dla pewności sprawdzam czy jest butelka z mlekiem, szybko by niezaczął się koncert na pół PonyVille. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts