Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Na szczęście było mleko, trzeba było tylko podgrzać i nalać do butelki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Podgrzewam, po podgrzaniu nalewam, po nalaniu puszczam kropelkę by sprawdzić czy mleko jest odpowiednie dla maluszka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Wszystko raczej było dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 No to kulturalnie zapierdalam do małej by nie obudzić mojej żony i ewentualnie Spika, następnie karmię cicho Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Mała szybko wypiła mleczko z butelki, odbiło jej się i ponownie zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Uśmiecham się i wracam spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Spaliście już bez przerwy do wieczora. Dopiero pod wieczór obudziło was znowu głośne ryczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Tak jak ostatnio, wstaję i sprawdzam co się dzieje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Twilight już zdążyła się wyspać. Wrzaski Bolta ucichły, gdy zaczęła go karmić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Sprawdzam czy ja jestem wyspany... oczywiście że kurwa tak, bo inaczej już bym był pod kołdrom i chrapał na pół kraju. Wstaję leniwie z łóżka. Sprawdzam która godzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Godzina osiemnasta. Przespaliście cały dzień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Dobry wieczór - powiedziałem do mojej żony... z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Dobry - odpowiedziała i odłożyła wkurzającego dzieciaka do kojca. Maluch zaczął, zamiast spać, gryźć kołdrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Podchodzę do niej i ją całuje... nie wiem czy gryzienie kołdry to dobry znak, ale póki nie wpierdoli jej całej, wszystko gites. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Twilight odwzajemniła pocałunek. - Ble! - usłyszałeś, gdy Cloudy wypluł kołdrę i zabrał się za poduszkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Odrywam po chwili usta... - Piękne nam wyszły - powiedziałem przyglądając się dzieciom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 W tym momencie Bolt spojrzał zezem na swój nos. - To prawda - zachichotała Twilight. Lilytylko przewróciła się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Patrze na dzieci z dumom po chwili patrze na Twi. - Chcesz śnia... znaczy kolacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Nie pogardzę - powiedziała. W tym momencie Cloudy zaczął żuć swój ogon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Niezły żuja, nie ma co. Idę do kuchni i robię nam sałatkę. Poza tym złamałem system. ZROBIŁEM FACETA ALICORNA BITCHIS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Sałatka po paru minutach była gotowa. Z góry rozległ się kolejny charakterystyczny wrzask. Tym razem zakończył się po sekundzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Patrze na Twilight przypuszczając co się mogło stać. kładę sałatkę i sprawdzam co się tam stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Okazało się, że Lily walnęła Bolta, gdy ten próbował ugryźć jej róg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Ostra kobita... umie się bronić... Staram się ich rozdzielić jakoś by nie doszło do konfliktu. Coś czuje że jak dorosną nie będą się zbytnio lubić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 W końcu skończyło się na tym, że Bolt znowu gryzł kołdrę, a Lily chrapała po drugiej stronie łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts