Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dobra, a jakoś ty nam to chcesz szukać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 - Dobra, koniec tematu. Ja idę, nara - powiedziałem po czym idę na farmę. Wkurzony jestem, chyba potrzebuje się trochę wyładować, myślę że pięćdziesiąt podciągnięć mnie uspokoi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Po godzinie byłeś już spokojny. Powoli robiło się ciemno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Postanawiam pójść na jakiś pagórek i pooglądać gwiazdy. Z mamą często tak chodziłem, po ciężkiej pracy i innych tego typu sprawach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Gwiazd jeszcze nie było, wiec siedziałeś pod jakąś jabłonką na wzgórzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Postanawiam trochę tam posiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 1, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Po kilku minutach siedzenia, zza horyzontu wyłonił się księżyc. jednak nie był on powolny, jak znałeś. Od razu poleciał na czubek nieboskłonu. Wraz z nim zaczęły się pokazywać pierwsze gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 - Dziwne jak dla mnie - powiedziałem, po czym zacząłem oglądać gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Układały się w zupełnie inne konstelacje niż te, które znałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wstaje i idę do stodoły spać. Jutro mam pracę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Obok twojego sprzętu było kilka jabłek i kufel cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Zjadam jabłka i wypijam cydr, kłade się spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kiedy się obudziłeś, świtało. Gwiazd już nie było, a słońce wznosiło się tak jak księżyc poprzedniej nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Wstaje i idę trochę poćwiczyć, piędziesiąt podciągnięć wystarczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Kiedy wyszedłeś ze stodoły, zobaczyłeś kucyki zbierające się przy maszynach do wytwarzania cydru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Podchodzę tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Applejack już brała kosze, ale cię zauważyła. - To jak? Jaką bierzesz pracę, czy rezygnujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 - Zbieranie jabłek. To wybrałem do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Dobra. To weź kosze i jak nazbierasz jabłek, to nieś je do babci Smith - pokazała starą, zieloną klacz - i Rarity. - Pokazała białą jednorożkę z fioletową, kręconą grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 - Ta jest si... dobrze - powiedziałem po czym poszedłem wykonywać wskazaną robotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Jabłek było wszedzie pełno, więc nie można było narzekać na niedobór owoców. Do tego jabłonki były tej samej wysokości, co ty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Zbieram je, i jednocześnie sprawdzam czy wyglądają dobrze. Po napełniniu koszy, zaniose je do białej klaczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Biała klacz spojrzała na jabłka, które zaczęły lewitować przed nią. Odrzuciła kilka jabłek, a inne wrzuciła do rynny. Następnie wzięła kolejne kilka jabłek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Wracam dosadu i zbieram jabłka do koszy by następnie znów niosę je do niej. Powtażam czynność wielokrotnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Po kilkunastu koszach było już mnóstwo beczek. - To już koniec pracy na dziś, dobra robota - powiedziała i dała ci woreczek trochę większy od twojej głowy. W środku brzęczały monety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts