Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Najwyraźniej Lily próbowała naprawić swój zegar, bo zasnęła. Twi odłożyła wszystkożerne alicorniątko do kojca, gdzie zajęło się natychmiast ślinieniem kołdry przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Możecie mnie oskarżyć o spam, ale i tak powtórzę że są słodkie, zwłaszcza kiedy śpią. - No... mamy trochę czasu dla siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - To prawda - powiedziała Twi i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Delikatnie ją całuje, po czym obejmuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Twi przytuliła cię mocno, po czym ponownie pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Odwzajemniam. Zdaje mi się że może prowadzić do jednego, ale że przy dzieciach? Ale dzięki temu też wymęczymy się na tyle by zasnąć. A jak znów zajdzie w ciąże? Nie wiem czy przetrzyma znów taki kawał w szpitalu. No cóż, to co dalej zrobimy, zależy od niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Tę chwilę przerwał wam charakterystyczny ryk, brzmiący jak najbardziej rozwydrzony bachor świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Bolt... podchodzę i sprawdzam o co chodzi... zero czasu dla siebie normalnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Znowu go Lily walnęła. Tym razem on jej oddał. Ona na to nawet nie pisnęła. Tylko dalej go okładała, a on ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Ej ej - powiedziałem i zaczynam ich rozdzielać. - Bez bójek mi tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Nie mają nawet doby, a już się leją. Twilight poszła na górę po zabawki. Po paru minutach już oboje spali. Lily tuliła niebieskiego smoka-zabawkę, a Bolt gryzł różowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Odetchnąłem z ulgom. Jak na razie się nie spisuje jako ojciec, z tego co rozumiem. - Poprawka, z samego rana pójdę po nowy kojec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - I drugi gryzak - powiedziała Twi. Podniosła ten, który był używany zaledwie od godziny. Wyglądał, jakby miał już setki lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Patrze na gryzaka... - Ostro muszą go swędzieć te zęby - mówię z niedowierzaniem. Jakim kurwa cudem ten gryzak jest taki zmaltretowany jak martwa prostytutka która została zgwałcona? Nie żebym wiedział jak to wygląda, ale... no bo... a kurwa nie ważne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Albo urodziła się druga Pumpkin Pie. To mała klaczka od państwa Cake. Zamiast zjeść kaszkę, zjadła obrus - powiedziała Twilight i poszła na dół, żeby wyrzucić gryzak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 (edytowany) Zajebiście, mam syna który wpierdoli wszystko prócz jedzenia, i córkę która ma zadatki na zapaśnika. Nie ma co, udane mam brzdące. Edytowano Grudzień 22, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Twilight wróciła na górę, już bez gryzaka. Niosła dwie butelki z mlekiem i przenośną maszynkę do podgrzewania. Postawiła wszystko na komodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Pora karmienia? Kurwa, niedoświadczony jestem. Nigdy nie miałem w rękach dziecka, co dopiero opieka... nauka długa przede mną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 - Na wszelki wypadek - powiedziała, widząc twoje spojrzenie. Następnie wpełzła pod kołdrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Postanawiam też wejść gasząc światło... wtulam się w żonę i zasypiam, znając życie tylko na kilka sekund. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Tym razem obudziliście się rano. Czemu rano? Bo rano dzieciakom się jeść zachciało, więc Bolt zaczął się tak drzeć, jakby był głodnym stadem smoków, a nie małym alicornem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Wstaję, podgrzewam, sprawdzam i karmię jeśli butelka dobra... gdyby nie był mym synem, powiedziałbym coś na głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Obie butelki były dobre. Twilight również podgrzała jedną i wzięła drącego się kandydata na Grubą Damę do Hogwartu. W jednej sekundzie nastała anielska cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 22, 2013 Share Napisano Grudzień 22, 2013 Czyli pozostał mi anielica Lily do karmienia... karmie jeśli nie śpi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 22, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 22, 2013 Nie śpi. Spokojnie czekała, aż ją podniesiesz i wsadzisz jej smoczek od butelki do pyszczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts