Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Rodzice siedzieli jak na szpilkach. Dopiero, gdy Twilight rozdała wszystkim kawałki ciasta i sama zaczęła jeść, przełamali się. Ciasto z ich talerzyków zaczęło znikać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Też zaczynam jeść... grobowa cisza. Jak by ktoś umarł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Rodzice wzięli po dokładce. Lekko się rozchmurzyli. - Pyszne ciasto, kochanie - powiedziała Twi i ich grobowy nastrój powrócił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Dziękuje... mama mnie nauczyła - odpowiedziom patrząc w jej oczy. Następnie spojrzałem na rodziców by poznać ich opinie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Rodzice nie wyglądali na zadowolonych. - Niezłe - powiedziała matka. - Jadalne - poprawił ojciec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Dziękuje - powiedziałem. Robi się niezręcznie, może to jednak nie był dobry pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Po skończeniu ciasta Twilight przelewitowała na stół jedną z sałatek. I stało się najgorsze. Znajomy wrzask dotarł do was z góry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Cholera, Wstaję i idę szybkim krokiem sprawdzić co się stało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Maluch się obudził, żądając zapewne mleka, które wcześniej wylał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Sprawdzam czy jest mleko, jak jest to przygotowuje je i podaje maluchowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Czy on za każdym razem przegryza smoczek? Chyba tak. Zrobił to znów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Wymieniam smoczek, i karmie dalej, kurwa cza pójść z nim do dentysty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Trzy smoczki później maluch wreszcie się najadł i zasnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Odetchnąłem z ulgą, wracam na dół i spodziewam się nie miłego komentarza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Najwyraźniej rodzice i Twi sobie trochę potłumaczyli, więc wszyscy byli spokojniejsi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Siadam na swoim miejscu i ciesze się że trochę spokojniejsza atmosfera. Przekazuje że wszystko już gra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Więc, jak się nazywają... Wasze... Dzieci? - zapytała w końcu matka Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Klaczka Flowering Lily, a ogierek Cloudy Bolt - odpowiedziałem mojej teściowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Hm... A jakie one są? - zapytała jeszcze matka, wyraźnie zaciekawiona. Ojciec siedział sztywno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Lily jest bardzo grzeczna, Bolt jest wrażliwy, przez co daje niekiedy w kość - odpowiedziałem szczerze, chowając parę szczegółów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Acha - pokiwała głową matka. - Możemy je zobaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Oczywiście - powiedziałem wstając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Po chwili byliście na górze. Ojciec wciąż ci nie ufał, ale matka już się chyba przełamała. Nawet Lily dała się wziąć jej na ręce. Kłopot zaczął się, gdy chciał ją wziąć ojciec. Dała mu w twarz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Biorę Lily. - Nie ładnie, nie ładnie tak bić dziadka - powiedziałem ganiąc Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twarz "dziadka" poszarzała. Tylko uderzone miejsce sfioletowiało. Kolejny kłopot. Tym razem wszyscy gapili się, jak Bolt wpycha sobie całego pluszaka do gęby. Do tego tym razem Lily zdzieliła ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts