KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Moi rodzice przewracają się w grobie, zaraz ja wyląduje w grobie. Staram się jakoś opanować "Super Dzieci" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twilight wyciągnęła pluszaka z otchłani bez dna zwanej gębą Bolta. Gdy próbowałeś zganić lub chociaż odłożyć Lily ponownie dała ci po twarzy. Matka Twilight... Zaraz... Czy ona się ŚMIEJE?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nie widzę tutaj nic zabawnego... ciągle staram się opanować ten chaos, z napieprzającą mnie twarzą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Jakby spojrzeć na to z ich perspektywy... Klacz próbująca powstrzymać źrebaka przed zjedzeniem pluszaka i ogier okładany przez własną córkę. Matka Twilight ponownie zachichotała. - Uroki rodzicielstwa - powiedziała wreszcie przez śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Potwierdzam - powiedziałem starając się znaleźć plus tej sytuacji, ale siniaki i ból jakoś nie pozwalały mi tego osiągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Lily zachowuje się dokładnie, jak Shining, kiedy miał miesiąc - powiedziała matka Twi, chichocząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Poważnie? - powiedziałem zaciekawiony odkładając Lily do kojca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Tak. Tylko, że on okładał z wózka wszystkich przechodniów - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Lekko chichocze. Nie obraźliwie, gdyż znalazłem sens w tym okładaniu po twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Tymczasem Bolt wypluł gryzaka prosto w twarz swojej babci. Klacz tylko zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Też się chichocze. Dziecko, to dziecko. Nie wie że źle robi, ale to nie oznacza że nic nie trzeba już robić. Trzeba jeszcze wychować te dzieci na to by nie wyrosły na morderczynie i gwałcicela... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Bolt złapał drugiego gryzaka i wypluł go w twoją stronę. Ten był tak ośliniony, że przykleił ci się do twarzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Trzy sekundy... trzy sekundy minęły zanim ściągnąłem go. W środku, śmiech i żądza mordu. Na zewnątrz tylko śmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Lily dała ci jeszcze raz w twarz, przez co upuściłeś gryzaka, który wleciał do kojca Bolta, który rzucił nim w Lily, która tak nim rzuciła w Bolta, że ten zaczął ryczeć. Przy tym wybuchu, te poprzednie to był szept. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Biorę bolta i zaczynam go uspokajać. Lily to kurwa jakaś Feministka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Dopiero duży gryzak, pluszak-miś i kołysanka Twi go uspokoiły. Lily gapiła się na wszystkich z bezczelnym uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Dobrze wiedzieć że córka mnie nie kocha... dobrze wiedzieć. Ignoruje to i odkładam Bolta do kojca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twilight odłożyła Lily do kojca. Przy niej ta diablica była aniołkiem. Mroczna dusza z głębin Tartaru usnęła, gdy Twilight dała jej butelkę z mlekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Dobrze się to skończyło. - Nasze dzieciaki w akcji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Matka Twilight jeszcze raz zachichotała, a następnie spojrzała na zegarek. - Robi się późno. Dziękujemy za zaproszenie i poczęstunek, ale musimy już iść - powiedziała i ciągnąć za sobą męża, ruszyła w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Pakuje jej kilka kawałków ciasta i jej wręczam. - Proszę, dziękuje że znaleźliście czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - To my dziękujemy za zaproszenie - powiedziała i wraz ze sztywnym mężem wyszła z biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Macham na do widzenia i zamykam drzwi. Odetchnąłem z ulgą. - Jakoś się udało przekonać twoją mamę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - To prawda - odetchnęła Twilight. Wreszcie cisza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Westchnąłem na wieść że córka może mnie nie kochać... no nic wstaję i resztki jedzenia daje do lodówki, na jutro się przyda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts