Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twilight zaniosła jeszcze na górę dwie butelki mleka, na wszelki wypadek i poszła do łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Po posprzątaniu, talerzy pozmywaniu idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Oczywiście, że to by było za proste. W nocy obudziło cię coś. Twi wciąż spała, przytulona do ciebie, podobnie maluchy. Czułeś, jakby... Znajome trzęsienie ziemi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Wstaję delikatnie by nie obudzić rodzinki... co się dzieje? Błagam nie mówcie że to jest to trzęsienie co mnie tu przeniosło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Czułeś dokładnie to samo. Dokładnie te same drgania ziemi. Po paru sekundach nagle ustały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Nie podoba mi się to - powiedziałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twilight mrugnęła coś przez sen i mocniej cię przytuliła. Nagle jakiś kucopodobny kształt wleciał do sypialni przez okno, wybijając je. W jednej sekundzie obudziła się Twi, Bolt zaczął się drzeć, a Lily dała z kopyta kształtowi, który podjechał pod jej kojec. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Wstaję szybko z łóżka i wyciągam pistolet z pod poduszki. Wsadziłem go tam dla pewności, bo ostatnio problemy z Rainbow. Celuje w stronę kształtu sprawdzając jakie ma zamiary. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Zabieraj to małe okropieństwo! - zawołał kształt głosem Ghosta. Lily wciąż go okładała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Opuszczam pistolet i podchodzę i przeciągam Ghosta w bezpieczne miejsce. - Też to czułeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Nie tyle czułem, co widziałem! - wrzasnął pegaz, próbując przekrzyczeć drącego się Bolta. Twilight już próbowała go uspokoić gryzakami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Co widziałeś - spytałem zaciekawiony. To musi być coś naprawdę ważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Kojarzysz tego kolesia, co kopał Twilight? To już wiesz, co widziałem - powiedział ponuro. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Gdzie! - spytałem pełen gniewu, przeładowuje pistolet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Kojarzysz tą jaskinię, z której wyszliśmy, gdy się tu pojawiliśmy? To już wiesz, gdzie - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Idę tam czym prędzej... zapłaci mi za to... odebrał życie jednemu z moich dzieci, więc ja odbiorę mu jego życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 W Ponyville zaczęło się szaleństwo. Wszyscy uciekali, byle dalej od... Właśnie... Od pożaru! Noc była bezchmurna i ciepła, więc pożar musiał zostać wywołany specjalnie. Nie muszę chyba mówić przez kogo, prawda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Szukam go, zapłaci za wszystko, za tyle śmierci, za tyle cierpienia. przy okazji pomagam paru kucom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nie było go nigdzie. Twilight zabrała dzieci z domu. Po paru sekundach ogień zaczął trawić bibliotekę. Sekundę później poczułeś jeszcze kilka trzęsień ziemi, nakładających się na siebie. Nie pozostawało wam nic innego, jak ucieczka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Znajdę cię i zabiję... przyrzekam ci to. Idę do mojej rodziny. - Trzeba uciekać... Będąc tutaj nie mamy szans na przeżycie - powiedziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twilight pokiwała głową z przerażeniem. Dzieci zaczęły płakać. Żadne nie wrzeszczało. Mogliście uciekać tylko w stronę Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Canterlot, to nasza jedyna szansa - powiedziałem do Twi, trzeba znaleźć sposób jak się tam dostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Płuca zaczęły cię piec od dymu. Wszyscy uciekali z Ponyville tak szybko jak mogli. Byliście blisko drogi do Canterot, ale powoli traciłeś kontakt ze światem. Ostatnie, co zapamiętałeś, to Twilight kaszlącą i próbującą wyciągnąć was poza miasto. Obudziłeś się w jakiejś piwnicy. Twi i maluchy leżały obok. Niedaleko było wyjście na zewnątrz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ciężko wstaję, i idę do tego wyjścia sprawdzając czy mam swoją broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Wszystko miałeś. Znajdowaliście się w resztkach domku Fluttershy. Ghost leżał osmalony na praktycznie spalonej kanapie. Shy była pod szafką, również z przypaloną sierścią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts