KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Dzięki wam wielkie... - powiedziałem podchodząc do nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Ghost wstał, kaszląc. - To raz zrób coś dobrego i podczas pożaru idź do wody - wydyszał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Zapamiętam następnym razem - powiedziałem. Potem sobie przypomniałem co się stało. - Będzie trzeba udać się do Canterlotu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Nom - kaszlnął. Ponyville było widoczne stąd. Niedaleko widać było prowizoryczne domki, zbudowane najwyraźniej na szybko. Nie wyglądały na domki kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Przyglądam się im bardziej, sprawdzić czy są tam jakieś kuce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Z jednego z domków wylazł żołnierz FEAR. Nie wyglądał na tamtego dowódcę, który chciał zabić Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Podchodzę do Ghosta. - Czy te domki to...? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Prowizorki ludzi? Tak. Widziałem, jak wciągają tam kilka nieprzytomnych kuców - powiedział Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Cholera, trzeba powiadomić Celestie. A Spike? Udało mu się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Nie mam pojęcia. Zauważyłem tylko, jak zwiewa z biblioteki - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Trzeba będzie go znaleźć jak będziemy iść do Canterlotu... Kiedy możecie ruszać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Jesteśmy praktycznie otoczeni ludźmi. Gdybyś miał skrzydła, może byśmy mogli się wydostać - powiedział. W tym momencie z jednego z rozwalonych domków kucyków wyszedł żołnierz, ciągnący ze sobą nieprzytomną klacz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Przyglądam się tej klaczy. - Trzeba będzie jakoś się przedostać... nie możemy tu siedzieć wieki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Żołnierz zaciągnął ją do jednego z domków ludzi. - To jak to zrobimy? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Tak jak cztery lata temu... wojska Rosyjskie na przełęczy, więcej niż FEAR tutaj, przedostaliśmy się w 10 niezauważeni. Powtórzmy to, pod osłoną nocy. Przy szczęściu, uda nam się przedostać poza obóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Oczywiście, dnia nie byłoby bez.... Wrzasku Bolta! Rozdarł się w tym momencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Cholera - powiedziałem po czym zlazłem na dół by go uciszyć zanim znajdą nas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twilight już się nim zajęła. Wyglądała na skrajnie zmęczoną. Jakoś uspokoiła malucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Podchodzę i przytulam ją. - Ustaliliśmy że wieczorem idziemy do Canterlotu... dasz radę, czy cię ponieść? Edytowano Grudzień 23, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Dam radę - powiedziała słabo. Odwzajemniła przytulenie i pocałowała cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Więc trzeba czekać do tego wieczora, jednocześnie starając się by dzieci były wystarczająco cicho. To będzie utrudnienie, dzieci. Możliwe że podczas przekradania, Bolt pomysli że to zajebisty moment na płacz, a wtedy... we are Dead. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Twilight puściła cię i położyła się obok maluchów. Ziewnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Też idę spać, trzeba mieć siłę by się przekraść w nocy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Obudził cię Ghost. Bezgłośnie pokazał ci, żebyś obudzi Twi i poszedł na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 - Spox - powiedziałem i budzę delikatnie ją i mówię o wiadomości od Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts