Nightmare Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Nie wyglądała na bardziej wyspaną. - Dobrze - powiedziała cicho i wzięła malucha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 Dobra jaki maluch mi został? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Oczywiście, Lily. Na szczęście nasza "grzeczna klaczka" spała sobie smacznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Biorę i idę na górę. Musiała mi ona zostać, ta co mnie nie kocha... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Mała obudziła się i oblizała ci kopytko. Następnie znowu zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Lekko się uśmiechnąłem i idę na górę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Dopiero teraz zauważyłeś, że Fluttershy jest gruba ma taki sam brzuch jak Twilight dwa tygodnie temu. No, może trochę mniejszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Nie wnikam w szczegóły co do jej wagi jej brzucha... - Więc gotowi? - spytałem się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 - Dobra - powiedział Ghost i ruszył w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Też idę w stronę wyjścia i delikatynie je uchylam by sprawdzić czy jest bezpiecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Dookoła nie było żywej duszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 - Droga wolna... - powiedziałem wychodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Wszyscy powoli wyszli. Dookoła cisza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Staram się znaleźć drogę gdzie będzie mniejsza szansa wykrycia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Najmniejsza szansa wykrycia byłaby w lesie Everfree, ale tam jest zbyt niebezpiecznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Będziemy przechodzić Blisko Everfree ale nie wejdziemy głęboko. Powinno się udać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Idziecie cicho i spokojnie... To nic, że Lily wepchnęła kopyto w paszczę brata, aby był cicho... Ostatni odcinek... Bolt wypluł kopyto i wrzasnął najgłośniej jak dotąd. Wszyscy żołnierze spojrzeli w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 - Więc czas na plan B. Uciekajcie, dogonię was - powiedziałem po czym każe ekipie uciekać a sam zostaje by odciągnąć ich od rodziny i przyjaciół. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Pierwsze, co poczułeś, to ból w przedniej, prawej nodze, gdy utkwił w niej metalowy kołek. Potem Twilight złapała cię magią i rzuciła się do przodu. W jednej chwili Lily uderzyła brata, żeby się zamknął, na co on rozdarł się głośniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 - Wiem że to zabrzmi głupio. ale... - powiedziałem po czym zwróciłem się do Lily. - Nie bij brata bo to nam narazie nie pomaga - powiedziałem biegnąc kuśtykając z powodu rannej nogi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Mała o dziwo posłuchała i wepchnęła bratu do gęby jego własny ogon. Maluch wreszcie ucichł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 24, 2013 Share Napisano Grudzień 24, 2013 Uciekamy dalej, niekiedy prowadzę ogień z pistoletu. Wciąż biegnę mimo rannego kopyta które boli jak cholera... ale to nic, nie daje sobie tego poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 24, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2013 Ból. Ból. Ból. Ból. Ból. Całe ciało zaczęło cię boleć. Ludzie strzelali do was. Usłyszałeś stłumiony krzyk Ghosta i pisk Fluttershy. Zostało wam jeszcze paręnaście metrów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Szybo - Powiedziałem słabym już głosem po czym prowadzę ogień zaporowy... czyli strzelam by mieli szansę na ucieczkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Usłyszałeś krzyki kilku ludzi. Powoli ludzie zaczęli cichnąć w tyle. Wzrok zaślepiły ci łzy bólu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts