KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Od tego tu jestem - powiedziałem po czym poszedłem do stodoły by przeliczyć wypłatę. "To jest większe ode mnie" powiedziałem cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Po policzeniu wyszło 200 monet. Powinno starczyć na gitarę, ale nie miałeś pojęcia o walucie w krainie kucyków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Cholera muszę się trochę pouczyć na temat walut tutaj. Musze znaleźć jakiegoś nauczyciela - powiedziałem po czym zacząłem szukać AJ. Jak ją znajdę to się spytam. - AJ, wiesz gdzie mogę znaleźć kogo kto mnie trochę podszkoli w waszej podstawowej wiedzy jak wartość waluty itp? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Jeśli chcesz kogoś w rodzaju nauczyciela to idź do Cheerlie. Mieszka za szkołą, łatwo ją znajdziesz, to obok placu zabaw. Jeśli jesteś gotowy na całe wykłady i naukę przez kilka dni bez przerwy to idź do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - U Twilight mogę się poczuć jak na studiach, to coś dla mnie. Nie obrazisz się jak będę miał naukę w tym samym czasie co szkoła? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - Czemu miałabym? Oczywiście, że nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 - To idę do szkoły, nara - powiedziałem po czym ruszyłem do biblioteki by porozmawiać o moim wykształceniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 (sz-sz-szko-szkoła?!) Bibliotekę łatwo znalazłeś, a drzwi były otwarte. Twilight czytała książkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 ( Yup, lubię szkołę ) - Dzień dobry Twilight, mam takie pytanie. Czy nie chciała byś mnie nauczyć waszej podstawowej wiedzy? To dla mnie bardzo ważne, skoro zostanę tu na jakiś czas. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 (O_O nie obrazisz się, jak to wytnę?) - Oczywiście. Od czego chciałbyś zacząć? - zapytała, odwracając się do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 ( Nie obrażę się ) - Najlepiej od początku. Od podstaw takich jak wasza Historia i inne. Jeśli będziesz chciała to mogę opowiedzieć ci też historie mojej rasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Najpierw ja opowiem ci historię Equestrii, a następnie ty opowiesz mi waszego świata. Spiszę ją. - uśmiechnęła się, a jej róg zabłysnął. Z biurka podniosło się pióro, atrament i pergamin. - Zacznijmy od początku... [tu wklej opowieść o początku Equestrii i kłótni trzech plemion] [tu wklej opowieść o Crystal Empire] [tu wklej opowieść o Discordzie] [tu wklej opowieść o Nightmare Moon] [tu wklej opowieść o tym, jak Mane6 wygrało z NMM] [tu wklej opowieść o tym, jak Mane6 wygrało z Discordem] [tu wklej opowieść o tym, jak Mane6 wygrało z Chrysalis] [tu wklej opowieść o tym, jak Mane6 wygrało z Sombrą] [tu wklej opowieść o tym, jak Twilight została Alicornem] Podczas historii straciłeś rachubę czasu i kiedy spojrzałeś za okno, była noc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Dobra moja tura - powiedziałem po czym zacząłem jej opowiadać historie ludzkiej rasy. - Jak zapewne wiesz, mój świat jest w innym wymiarze. Powstał tak: Było wielkie boom, i powstały Galaktyki i układy słoneczne. Na planetę nazywająca się Ziemia, powstała rasa nazywająca się ludzie. Przechodziliśmy przez wiele etapów... - mówię jej CAŁĄ Historie mej rasy. Nie wiem jak zareaguje na liczbę wojen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Twilight wszystko spisała. Kiedy skończyłeś, pergamin błysnął i zamiast niego była książka. - Jejuniu, ale wy tam walczycie... Tylko, ze za bardzo nie macie o co. Bez urazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Były wojny o kobietę, o zasoby i o inne. Wyczerpaliśmy na wojny wszystkie możliwości, ale taka już jest człowiecza natura. Dużo ludzi ginie z powodu fatalnych decyzji polityków, jeden kraj chce dominować nad drugim, to są powody większości wojen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Niezbyt to mądre... - powiedziała. Za oknem już świtało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Wiem. Miałem zostać wykładowcą na uniwersytecie, a widzisz w co mnie rząd wpakował. Powiedzieli "Nie obchodzi nas to. Idziesz do wojska i nie ma dyskusji". Gdybym mógł to bym to rzucił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - U nas o posadzie decyduje znaczek, czyli talent. - pokazała iskierki na boku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Myślałem że to taka moda. Szczerze mówiąc wolałbym zostać tutaj niż wracać na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Acha. Więcz, czemu nie zostaniesz tu na zawsze? W bibliotece canterlockiej jest kilka zaklęć transformujących... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Boje się. Nie wiem co mnie spotka w przyszłości, i czy Ce... Cisa... ta biała księżniczka się zgodzi bym tutaj został. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Jasne, ze się zgodzi. Jeśli nie, to z nią porozmawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Zrobiłabyś to? Zrobiła byś to dla istoty która odebrała z przymusu tyle żyć ile sama nie jest w stanie zliczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Oczywiście. Tylko pozostaje sprawa, czy zgodzisz się na to zaklęcie transformujące? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Zgodziłbym się. Dla ciebie, się zgodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts