Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Wszyscy wjechali do środka. Ciężko będzie wyjść, ale szczegół. Usłyszeliście najpierw zbliżających się żołnierzy, potem oddalających się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Czekam jeszcze chwilę, po paru minutach wystawiam łeb by sprawdzić czy wszystko jest OK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Żołnierze najwyraźniej minęli was i ruszyli na Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Wychodzę... - Ruszają na Canterlot... tak przynajmniej mi się wydaje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - To co robimy - zapytał Ghost, wyłażąc z nory. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Trzeba się tam dostać przed nimi by ostrzec Księżniczkę, ale z naszą sytuacją - patrze na nasze rany - może to być trudne. Przydałby nam się transport, ale nie wiem gdzie możemy takowy znaleźć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Transport? Ja cie nie podniosę - powiedział od razu Ghost. Dookoła was nie było żadnego kucyka, więc na transport nie ma, co liczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Wiem to głupie... nie ma szans byśmy zdążyli do Canterlotu... przed FEAR, ale może przetrzymają atak. Tak czy siak, musimy dostać się do Canterlotu, przed nimi lub po nich, mam sprawę do Celestii w sprawie Włóczni Lucjana, przez mój lud zwaną Włócznia Przeznaczenia. Ona pomoże nam w wojnie... tylko jest jeden problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Dajesz - rzucił Ghost, pomagając wyjść klaczom i dzieciom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Jest ona dobrze ukryta, w Siedzibie PRL... na Ziemi - powiedziałem patrząc na nich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - No to klapa - podsumował Ghost, wyciągając z dziury maluchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Nie do końca... Pamiętam jak Celestia mi mówiła że może nas tam wysłać. Powiem jej koordynaty krypty gdzie jest ukryta włócznia i może nas tam przenieść. Tylko pytanie. Ponyfikacja zmienia nam DNA? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Chyba tak - powiedział pegaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Bo według Legendy "Tylko ten który jest godny i należy do rodu mego(Al Bashir) będzie mógł podnieść włócznie mą, bez połączenia się ze słońcem" Czy mi zmienia DNA całkowicie to musiałbym się spytać Celesti, ale przecież jestem Al Bashir więc chyba nie mam się o co martwić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Allan, nie mam bladego pojęcia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Warto spróbować... ja wieżę że wciąż mogę ją dzierżyć. Jak nie... to mój brat będzie mógł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Ok, nie czas na myślenie nad tym, idziemy, czy nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Idziemy... jak dojdziemy do Canterlotu i będzie oblężony to spróbujemy przez jaskinie kryształowe jak ostatnio... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Dobra - rzucił Ghost i ruszył w stronę drogi. Shy za nim, a Twilight z maluchami podeszła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Biorę Lily spodziewając się jebnięcia mnie w twarz. - Wytrzymasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Jakoś - powiedziała słabo. Bolt próbował zjeść jej grzywę, a Lily tylko przewróciła się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Biorę Bolta i Twi na grzbiet... taszczyłem Rainbow więc całą trójkę z łatwością przeniosę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Twilight zeszła na ziemię. - Nie. Przynajmniej nie teraz - powiedziała, wzięła Bolta, który żuł swoją grzywę i ruszył w stronę drogi do Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Więc idę za ekipą niekiedy się odwracając by spojrzeć co jest za nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Nikogo za wami nie było. Po paru godzinach, gdy zapadła noc, dotarliście do Canterlot. Miasto było oblane krwią i ciałami. Było grobowo cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts