KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 O ja pierdole... - Może zamek się ostał... - więc idziemy sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Drzwi były pilnowane przez dwa mechy. Nie było szans wejść do środka bez wyrzutni rakiet i to co najmniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Cholera jasna, czy kuce zawszę muszą przegrywać? - Wejście jest obstawione... może uda nam się przez jaskinie wejść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Widać, że ludzie nie są tacy głupi. Lub mają coś na przestrzenie podziemne, bo wejście było zastawione wielkim głazem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Zaraz zacznę mocno przeklinać... - Cholera... wiadomo czy jest jakieś inne wejście? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Więcej nie ma. Reszta, jeśli jest, to nieznana - od razu odpowiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Kurwa... chyba że... - Nie... jest jedno... Ghost... miejsce gdzie nas Chrysalis zrzuciła. Pamiętasz je? Nie, pewnie też będzie obstawione, ale nie zaszkodzi spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Dobra, wy się gdzieś ukryjcie, ja śmignę i rzucę okiem, czy wolne - rzucił Ghost, rozłożył skrzydła i chwiejnym lotem poleciał w stronę, gdzie powinno być wejście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Więc czekam aż on wróci... i oby było gdyż nie mam zamiaru iść taki kawał na marne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Jakąś godzinę później zobaczyłeś go lecącego w waszą stronę powoli zaczął lądować w waszą stronę, gdy nagle ktoś strzelił do niego z zamku. Pegaz spadł kilka metrów od was z cichym tapnięciem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Szybkim ruchem wstaję i podbiegam do niego by sprawdzić czy mu nic się nie stało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Kołek przeciął mu skrzydło na wylot i utkwił w boku. Nie głęboko, ale krwawił mocno. Stracił przytomność przy upadku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Biorę go w bezpieczne miejsce i zaczynam go opatrywać i sprawdzając w jakim stanie jest skrzydło i czy się wyliże. Znajduje jakieś rośliny które pomogą w opatrzeniu go. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 Skrzydło pewnie się jakoś uratuje, ale raczej latać będzie słabo. Krwawienie zostało już zatamowane, ale jeszcze nie odzyskał przytomności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Bierzemy go w bezpieczne miejsce i czekam aż się obudzi, za ten czas podchodzę do Twilight. - Nie spodziewałem się takiego obrotu zdarzeń... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 25, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 25, 2013 - Ja też nie - powiedziała. Po jakiejś minucie od strony Ghosta podniósł się głośny kaszel. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 25, 2013 Share Napisano Grudzień 25, 2013 Odwracam głowę w jego stronę. - Ghost... jesteś cały? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 - Sam nie wiem - wyjęczał i jeszcze raz kaszlnął. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 - Odpocznij sobie Chwilę - powiedziałem i wróciłem do rodziny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 Fluttershy od razu pobiegła do Ghosta. Twilight wyglądała na zaskoczoną i przerażoną tym nagłym ruchem ze strony ludzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 Też jestem zaskoczony, teraz wygląda jak by chcieli... wytępić kuce. Nie dziwie się że posunęli się do tego ale... trzeba pomyśleć... - Oby Księżniczki żyły... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 - Muszą żyć. Gdyby zginęły, natura tutaj natychmiast by zareagowała. Zupełnie jak w królestwie Papillon, wszystko zmieniłoby barwę na szarą. Nawet krew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 - Jaj je przechwycimy, i będą miały możliwość. Udajemy się do Siedziby PRL, będziemy tam bezpieczni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 26, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 26, 2013 - Jak ty chcesz się dostać na ziemię? - zapytała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 26, 2013 Share Napisano Grudzień 26, 2013 (edytowany) - Kiedy tu przybyłem z oddziałem, to Celestia powiedziała że może nas odesłać do świata przez portal. Jak otworzy to My i Księżniczki przeniesiemy się do bazy PLR, nie zaatakują nas jeśli Podniosę włócznie, wtedy na bank uwierzą że to ja. Wrócimy przez portal który skonstrułujemy, a mam na niego przepis... nie nudziłem się kiedy ty byłaś w szpitalu. Myślałem jak by tu sprowadzić mój Lud. Portal będzie w stanie przenieść sporo sprzętu i ludzi jakie posiadamy, i do jego zasilania są potrzebne trzy skupiska mocy podobnej do Alikornów, czyli Ty, Luna i Celestia. Jeśli się uda, zyskacie sojusznika który potrafi walczyć z FEAR, gdyż PLR jest jego głównym rywalem, wiemy jak z nimi walczyć. I co ty na to? Edytowano Grudzień 26, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts