Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Jest jedno 'ale'. To wszystko musi się wydarzyć w sali tronowej. Podczas przesilenia - powiedziała Twilight. - Wtedy moc księżniczek będzie największa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 - A kiedy będzie owe przesilenie? - spytałem się spoglądając na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Twilight przez minutę milczała. - Za miesiąc - powiedziała wreszcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 I jeb o trawę... MIESIĄC MAM CZEKAĆ NA SPROWADZENIE!!! - Czyli się nie przeniesiemy? Ku... rka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Moim zdaniem to ten czas może nam nawet nie wystarczyć na dostanie się do sali tronowej, odbicie księżniczek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Trzeba to jakoś inaczej zaplanować... - powiedziałem i położyłem głowę na trawie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Pomyślmy najpierw. Oni mają nowoczesne technologie, mechy, ludzi, smoki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Podnoszę głowę. - Smoki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Twilight pokazała ci coś, co stało na balkonie. Znajoma smoczka, która kiedyś wam tłumaczyła rozmowę ze smokami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 - A to bydle - powiedziałem. Trzeba się dostać do świata ludzi, inaczej będzie klops, ale jak tam się dostaniemy. Wstaje nagle i zaczynam myśleć. Zaklęcie portalu przypomina jedno biegunowe pole elektromagnetyczne z... Eksperymentu Filadelfia, które zostało utajnione, ale Salomon potwierdził że to nie była klapa lecz udane stworzenie... portalu między wymiarowego. - Projekt Filadelfia, jednak nie kłamał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Co? - zapytała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Ludzie jeszcze przed II Wojną Światową się próbował dostać do innych światów. Udało im się gdyż Projekt Filadelfia okazał się stworzeniem portalu do innego świata, tego świata. Nasze światy są rzekomo połączone, i można stworzyć do drugiego most. Statek zaginął na zawsze ale powróciła tylko załoga która mówiła o "Gadających zebrach niczym plemiona afrykańskie" Oni trafili do Zebrici, gdzieś tam jest USS Eldridge, i jeśli moje obliczenia są dobre, do dzięki niemu dostaniemy się na ziemie. Potem zadzwonię po podwózkę do znajomego i dostaniemy się do włóczni i będziemy mogli stworzyć portal ala projekt Filadelfia. Tylko bardziej dokładny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Dobry pomysł - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Czyli trzeba się dostać do Zebriki, przepytać zebry na temat statku i się tam udać. Ja go uruchomię przez co trafimy do siebie. Jeśli będzie miał mechanizm koordynatowy, to będę mógł nas wysadzić bliżej ziem PLR. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Dobra. Więc... Teraz musimy tylko przepłynąć ocean dzielący Equestrię i Zebricę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Czyli trzeba się udać do portu, jeśli nie został zajęty przez FEAR... gdzie jest najbliższy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Manehatten - rzuciła od razu Twilight, jakby była chodzącym GPSem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 - Udamy się tam za parę godzin... na razie niektórzy z nas muszą odpocząć - powiedziałem patrząc na Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Ghost i Shy już spali, przytuleni do siebie. Nagle Lily zaczęła cicho pochlipywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Podnoszę Lily by sprawdzić co się dzieje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Mała najwyraźniej była głodna, bo pieluszka czysta. Niedaleko zauważyłeś spożywczaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Sprawdzam czy mam kasę i idę do sklepu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Sklep opustoszały. Było wciąż zasilanie i jedzenie, ale miejsce kasjera zajęło ciało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 27, 2013 Share Napisano Grudzień 27, 2013 Biorę jedzenie i picie, w tym mleko i wracam do Ekipy by nakarmić Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 27, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 27, 2013 Sam również poczułeś głód. W końcu nie jedliście cały dzień. Lily szybko się najadła i zasnęła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts