Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Drugi nie dawał znaków życia, do trzeciego właśnie poszli ci ze skórami i ciałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Czekam aż będzie bezpiecznie... następnie idę do następnego domku w celu przeszukiwania, sprawdzam który jest domek najbliżej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Domek nr 2. W środku była rozłożona mini kuchnia. W jednym z garnków gotowało się coś przypominające mięso. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 DZIĘKI KURWA WIELKIE, TERAZ JESZCZE BARDZIEJ TĘSKNIE ZA JEDZENIEM MIĘSA! No nic, jeśli nie ma przeszkody to czas przeszukać domek numer 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie ma przeszkody? Jeśli rozmowy jakichś dwudziestu ludzi + pancerz wspomagany to przeszkoda, to tak. Jest przeszkoda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Szukam jakiegoś sposobu na dostanie się do środka domku nr 3... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Przez drzwi oczywiście. Jednak, jak mówiłam, do środka weszła grupa ludzi i jeden w pancerzu wspomaganym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Czekam aż wyjdą, następnie po kryjomu wchodzę do środka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Tyle, że... Oni nie wychodzili. Siedzieli tam, jak w kryjówce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 No to biorę się za przeszukiwanie domków numer 4 i 5... mam nadzieje że będą tam klucze, gdyż nie mam ochoty walczyć z FEAR na razie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 W 4 był śmierdzący kibel, w 5 były łóżka. W żadnym nie było kluczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 - To potwierdza me obawy że klucz jest w domku numer trzy - szepnąłem do Twi. Sprawdzam która godzina, wezmę klucze jak będą spać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Mhm... Piąta rano i oni nie śpią? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 - Masz pomysł jak ich wybawić... - spytałem się Twi. Szczerze? Mi się już pomysły skończyły... na ciche rozwiązanie. Wciąż mam jeszcze opcje z głośnym rozproszeniem uwagi, ale ktoś nie chce bym hałasował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 29, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 29, 2013 Twilight pomyślała przez chwilę, po czym pokiwała głową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 < Kiwanie głową to znaczy że ma pomysł? (Nie wiem, bo mi mówiono że kiwanie to potwierdzenie, a kręcenie to zaprzeczenie) > - Więc słucham... - spytałem się zaciekawiony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 (to dobrze ci mówiono ) - Wywabimy ich stamtąd - powiedziała i wzięła magią kilka kamieni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Też biorę parę kamieni i czekam na pierwszy ruch Twilight... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Twi rzuciła jeden kamyk do środka. Rozmowy ustały. Następny rzuciła w ścianę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Też zaczynam napieprzać kamieniami w strategiczne miejsca by ich wypieprzyć stamtąd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Wszyscy wyszli stamtąd, rozglądając się. Twi wyrzuciła kilka kamyków poza obóz. Ludzie poszli tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Ona niech odwraca ich uwagę a ja lecę po klucze... starając się nie zwrócić uwagi tamtych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Domek był jakby jadalnią. Przy stole spał jakiś żołnierz. Palce miał zaciśnięte na pęku kluczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Podchodzę i delikatnie podnoszę rękę i ją poluzowuje by zabrać klucz, jak się obudzi to używam maczety do zabicia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nie obudził się, ale też nie puścił kluczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts