KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Wciąż staram się delikatnie je wsiąść, na różne sposoby. Muszę zdobyćte klucze inaczej będę musiał użyć maczety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 W końcu żołnierz zwalił się ze stołka. Dalej spał i do tego teraz przyciskał klucze całym ciałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Zaraz trafi mnie szlag. Lekko odsuwam człowieka i staram się wsiąść klucze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nie wiadomo, co oni żrą... Za nic nie mogłeś go odsunąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Proszę o pomoc Twi by mi z nim pomogła bo nie dam sam rady... podczas przesuwania stoję tak bym miał widok na wrogich żołnierzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Powoli Twilight go przekręciła na plecy. Pomagała sobie magią. Następnie zaczęła walczyć z jego palcami. Na zewnątrz rozległ się odgłos kroków idących w waszą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Za pomocą magii rzucam kamyki które mi zostały gdzieś by oni tam poszli... jak się uda to pomagam Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Ludzie już nie dali się nabrać. Szli w stronę domku. Twilight udało się wyrwać klucze z ręki żołnierza przy pomocy zaklęcia Mocnego Snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 - Dobra możemy stąd uciekać - powiedziałem gotowy do drogi szukając alternatywnego wyjścia jak okno i inne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Problem: w tym domku nie ma okien! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 - Kurwa, jak uciec? - sprawdzam z czego jest. Jeśli z tkaniny to robię dziurę za pomocą maczety, jeśli nie... zdam się na cud, w postaci Granatu błyskowego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Na szczęście z tyłu znaleźliście obluzowany kawałek blachy. Udało wam się wymknąć, zanim ludzie wbili do domku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Teraz cichaczem cza spierdalać do szpitala, oby jeszcze się trzymał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Szpital był zabarykadowany, ale tym razem, gdy podeszliście do drzwi, kucyki was wpuściły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Podchodzę do lekarza-szefa i pokazuje mu klucze. - Mamy je... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Lekarz się rozpromienił. Zarządził zbiórkę wszystkich ważniejszych rzeczy, które trzeba koniecznie zabrać. Będą uratowani, gdy znajdą się na statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Nie... będą uratowani jak będziemy dostatecznie daleko od tego miejsca. Idę sprawdzić jak moje dzieciaczki i czy Shy i Ghost mają ich już serdecznie dość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 Shy nie było. Ghost miał spuchniętą twarz. Nie, nie wskazuję Lily. Starał się wyrwać swój ogon z magicznego worka bez dna, który jest twoim synem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 Podchodzę i się pytam. - Wróciłem... widać że się ładnie bawicie. Może wam nie będę przeszkadzał - mówię i odwracam się jak bym chciał wyjść. Dla jaj oczywiście. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 - Zabieraj te małe wampiry! - rozdarł się Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 - EJ EJ EJ! Nie mów tak o moich dzieciach... - powiedziałem podchodząc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Grudzień 30, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 30, 2013 - Mhm... Jedno gryzie jak wampir, drugie bije jak wampir... - mruknął Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Grudzień 30, 2013 Share Napisano Grudzień 30, 2013 - Możliwości ust ma po mnie... a co do bicia to niewiem, musiałbym się brata spytać, albo rodziców Twi, bo nie wiem po kim to ma - powiedziałem biorąc dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jedno wiadomo na bank... Ghost nigdy nie zgodzi się na zostanie opiekunem twoich dzieci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 - Czyli dobrze że wcześniej zapisałem cie jako chrześniaka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts