Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Więc jutro porozmawiamy z księżniczką. Teraz lepiej idź się przespać. - spojrzała na ciebie. Nagle cała nieprzespana noc dała się we znaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - To dobranoc... znaczy pa - powiedziałem i poszedłem na farmę by spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Słońce wisiało już na niebie. Czułeś się, jakbyś miał zasnąć na stojąco. Po kilku minutach dotarłeś do stodoły. Cydr był właśnie sprzedawany, a AJ stała przy ladzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Dobry, AJ - powiedziałem i ruszyłem w dalszą drogę do stodoły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Czemu wczoraj nie wróciłeś? - zapytała i podeszła do ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Dopiero co skończyły się lekcje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Tak myślałam, że Twilight cię przytrzyma dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Prywatnie mówiąc, mi się nawet spodobało. Jutro czy dziś, straciłem rachubę... lece do Canterlotu z Twilight po zaklęcie Transformacji, więc mogę wrucić inny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 wrócić - Czyli zostaniesz w Equestrii? Tylko... Co na to twoi przyjaciele i rodzina? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 - Rodziny nie mam od roku. A co do drużyny to ghost podzieli me zdanie a Capo po ty co zrobił MUSI tutaj zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Acha... Teraz się prześpij, a jutro polecicie do księżniczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Dobra... narazie - powiedziałem, po czym poszedłem do stodoły by położyć się i zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Kiedy się obudziłeś, był świt dnia następnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wstaję i się rozciągam. I robię pięćdziesiąt podciągnięć, następnie idę pracować na farmę, zbierać jabłka. Po skończonej dniówce idę do Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Twilight była w swojej bibliotece i układała książki. Obok drzewa z biblioteką stał fioletowy rydwan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Podchodzę do Twilight i mówię. - Jestem gotów na nowe życie. I muszę wiedzieć jedną rzecz... zachowam wspomnienia sprzed zmiany w kuca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Oczywiście, że tak! Zmieni się tylko ciało. Może też będziesz miał więcej magii, jeśli zostaniesz jednorożcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Więc jestem gotów na przyjęcie nowego życia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Nie powinieneś najpierw poinformować przyjaciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 - Wiedziałem że o czymś zapomniałem. Zaraz wracam - powiedziałem i poszedłem na poszukiwanie Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Ghost leżał pod drzewem a skraju lasu i drzemał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Podchodzę do niego ukratkiem i krzyczę... - ALLAH AKBAR! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Ghost nagle wstał, jednocześnie salutując, ale kiedy ciebie zobaczył, dał ci z liścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Zacząłem się śmiać - Rób to ile możesz, bo widzisz mnie poraz ostatni... zmieniam się w kuca by tu zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Spojrzał na ciebie. Następnie znowu dał z liścia. - Są jeszcze otwarte zapisy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts