KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Przekazuje Twi Bolta i staram zajść go od tyłu by odciągnąć jego uwagę od ocalałych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 W twoją stronę pofrunęły trzy rakiety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Robie mega zajebisty hiper duper super unik i biegnę dalej starając się zostać poza polem trafienia by dobiec do niego by następnie wskoczyć mu na maskę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Koleś w pancerzu tak tobą pomachał, że wyrzuciło cię do śmietnika. Miękkie lądowanie na starym materacu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Wstaję i taka sama taktyka... tym razem unikając jego rąk i pocisków... Edytowano Styczeń 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Kilka rakiet zmiotło budynek za tobą w pył. Prawie spadła na ciebie ściana. Super śmietnik ponownie uratował ci życie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Tym razem inaczej... tym razem staram się przechodzić przez budynki nie zauważenie dla niego by skoczyć na niego od tyłu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mech najwyraźniej uznał, że po tobie, bo odwrócił się do biegnących kucy. Jednym pociskiem położył trzy. Zauważyłeś, jak ładuje rakietę i celuje w Twilight. Został ci metr do niego i problem wysokości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Więc biorę dwa granaty błyskowe i wtykam je w lufę za pomocą telekinezy, i jak to mawiam... SPIERDALAM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Klops. Mech wyjął ręce z broni i zwyczajnie wyjął granaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Kiedy on je wyjmuje ja szybko reaguje i po nodze się wdrapuje do kabiny i ją otwieram i za pomocą maczety zabijam kierowcę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Mech zaczął ślepo szukać cię rękami. Kabina ledwo drgnęła, gdy podważyłeś ją maczetą. Zauważyłeś, jest zamknięta od środka. Kucyki powoli załadowywały się na statek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jeśli wystarczająco ją otworzyłem, to wrzucam tam oślepiającego. Kiedy się uda podważam maczetą i go zabijam. Jeśli maczeta pójdzie w pizdu, dokańczam dzieła rogiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Maczeta utkwiła w ciele żołnierza. Mechaniczne ręce przestały się ruszać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Jebać maczetę... MAM ARMORA! Wyrzucam pilota, sam zasiadam za sterami i zamykam właz. Następnie idę w stronę statku... szpamując moim BMW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Wszyscy się poukrywali. Dwa kuce próbowały zepchnąć kładkę na ląd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 No to szybciutko na statek. Mam jak by co bilet... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Kucyki zaraz wbiegły pod pokład. Jednak spojrzałeś na drzwi do kajut... Wyobraź sobie Twilight-Rage... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Otwieram drzwi i mówię z sprytnym uśmiechem. - Witaj mała... chcesz się przejechać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Twilight wleciała na mecha i dała ci z liścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 (edytowany) Ał...chwytam się za bolące miejsce... - Ała... wiem, zasłużyłem... - powiedziałem po czym całuje ją, mając nadzieje że jakoś z tego wyjdę. Edytowano Styczeń 1, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Twilight po pocałunku spojrzała na ciebie zła. - Nigdy więcej mnie tak nie strasz - powiedziała, po czym cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Puszczam stery i też ją obejmuje. - Nie będę. Powiedz tam na dole że droga wolna - powiedziałem puszczając ją. Jak pójdzie to wygodnie układam się w fotelu... jaki zajebiście miękki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 1, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 1, 2014 Twi zeszła na dół i poszła do ładowni. Po chwili wszystkie kucyki wyszły, gapiąc się na ciebie. Oprócz tych kilku postrzelonych na brzegu, lekarza-kapitana i Fluttershy. Ghost zaraz też ci dał z liścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 - Ty akurat to zrobiłeś z nudów. Wiesz że nie dałbym się zabić byle maszynie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts