KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Idę za nią zobaczyć o co chodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Na łóżku kapitana zobaczyłeś Fluttershy przykrytą kocem. Trzymała małą żółtą kuleczkę z różową grzywką, owiniętą w niebieski materiał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Patrze na owego dzieciaka... zajebiście, moje brzdące będą miały towarzystwo... jeśli Bolt wcześniej go nie zje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Na podłodze siedziały twoje brzdące. Bolt pożerał nieprzydatny różowy kocyk, a Lily najwyraźniej nie polubiła cegły, która przed nią leżała. Okładała ją bez wytchnienia. Obok ciebie stanął Ghost. Miał łzy szczęścia w kącikach oczu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Szczęścia to zaznasz, ale w nocy - powiedziałem do niego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Mhm... Gadaj, co chcesz - powiedział i wziął malucha w kopytka. Źrebak ziewnął i pomachał maleńkimi skrzydłami. Tymczasem usłyszałeś odgłos łamanej cegły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Moja mała feministka - powiedziałem z uśmiechem i klękam przed Lily... spodziewając się wpierdolu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mała uśmiechnęła się do połówek cegły i poraczkowała do koszyka. Gdy do niej kucnąłeś, oblizała ci policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Wstaję i idę się przewietrzyć. Edytowano Styczeń 2, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Na górze już stała Twilight i patrzyła na zachodzące słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Dołączam do niej, po chwili ją obejmuje prawym kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Twilight dała ci całusa w policzek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Piękny widok... - powiedziałem wpatrując się na zachód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - To prawda - powiedziała, przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Wiesz... jak będziemy już na moich ziemiach, to pokaże ci coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - A co? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) - Daj my na to przedmiot o nazwie Laptop. Jest w kształcie książki, ale to komputer i ma więcej mocy obliczeniowej niż twoja aparatura w piwnicy. Albo przedmiot do komunikacji, telefon komórkowy. Edytowano Styczeń 2, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - To dużo masz nowości - powiedziała Twi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Aż jestem ciekaw co wynaleźli teraz. Tak czy siak, te rzeczy też idą z PLR tutaj jeśli się uda... damy na to mamy sprzęt dzięki któremu nie musisz chodzić do kina, gdyż masz go w domu. Kino domowe jest w każdym ludzkim domu, lecz nie daje tyle frajdy co normalne kino. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Macie tyle rzeczy, że Equestria wydaje się być... Zacofana - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Nie do końca... widziałem tutaj rzeczy o których ludzie zawsze śnili. Magia... smoki... mityczne stwory. Tego nie ma w naszym świecie. Nikt u nas nie podnosi słońca i księżyca, są samo wystarczalne. Na ziemi rządzi przetrwanie, więc nie dziw się o obecne zachowanie ludzi... Ziemia tak długo dawała nam w kośc i chyba nie wiem czy uda nam się odzwyczaić. Ja nawet nie pozbyłem się ludzkich instynktów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Twilight pocałowała cię w usta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Odwzajemniam, a po chwili odrywam usta... - Ale widzę że tobie to nie przeszkadza... - powiedziałem z uśmiechem po czym ją tulę czule. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Ani trochę - powiedziała z uśmiechem i również cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Dziękuje ci za wszystko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts