Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Ja tobie też... - powiedziała i ponownie cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Teraz nieco dłuższy pocałunek... po około minucie ją puszczam i dalej obejmując ją patrzę na ostatnie sekundy zachodu słońca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Po kilku minutach na niebie zaczęły pojawiać się gwiazdy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nadchodzi ziewanie... i wyleciało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Idziemy spać? - zapytała Twilight. Również wyglądała na zmęczoną wrażeniami dnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - No... mocowanie się z mechem trochę mnie wykończyło - ziewnąłem zasłaniając usta kopytem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Twilight jeszcze ci dała całusa i ruszyła w stronę zejścia pod pokład. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Idę za nią i znając życie mamy oddzielne łóżka bo mnie ktoś na górze niekiedy nielubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Oddzielne. Ale piętrowe. Twilight spała na dole, ty na górze. Wszystkie łóżka były już podpisane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Wpierdalam się na górę i staram się zasnąć mając jedno z moich dzieci... losowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Lily i Bolt mieli spać w innym pomieszczeniu. Nie byli jedynymi dziećmi na statku, więc został zorganizowany żłobek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 staram się zasnąć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 I zasnąłeś. Nie obudziłeś się do rana. Konkretniej obudziło cię granatowe kopytko z kryształowym pantofelkiem, szturchające cię w kark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Spoglądam w tamtą stronę zaspany... kto śmie przeszkadzać mi w śnie... śniłem że jestem Gandalfem... btw zajebiście wyglądam z długą brodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Zobaczyłeś tam Lunę w czarnym płaszczu. - Wstań - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Oczywiście - powiedziałem wstając. - To sen czy rzeczywistość? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Rozejrzyj się - powiedziała. Łóżko zniknęło, a ty wylądowałeś na podłodze. Staliście w sali tronowej w Canterlot. Byliście półprzeźroczyści. Na ziemi obok tronu leżała Celestia. Na kopytach miała kajdanki. Trzymała nieprzytomną Lunę, której róg lekko się świecił. - Szybciej, Luna - szepnęła. Po chwili znaleźliście się na jakby wielkiej mapie. Cała Equestria była zamalowana na czerwono. Plama wciąż się rozrastała. Changea również była już czerwona. Zbliżyliście się do granicy Equestrii z Mild West. Widziałeś walczące bizony, które nie miały szans z bronią palną. Pomagali im mieszkańcy Appleloosy. Fear nie poddawali się, mimo placków z jabłkami, które ich obsypywali. Ponownie się oddaliliście i zauważyłeś, że granica powoli czerwienieje. Teraz zbliżyliście się do ulic Changei. Zauważyłeś patrol żołnierzy, który jest atakowany przez grupę Podmieńców. Mieszkańcy nie mieli szans. Po sekundzie obudziłeś się w swoim łóżku na statku. Luny nigdzie nie było. Kilka kucyków powoli się budziło, a Twi wciąż spała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Trzeba jak najszybciej się tam dostać... i przekonać moich że to może być ziemia obiecana. Do tego przyda mi się pomoc Chin i Koalicji Południowo Amerykańskiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Na stoliku nocnym obok leżały już dwa chleby i dwie szklanki wody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Zjadam i piję swoją porcję i idę od razu do reszty ważnych osobistości na statku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Które rozsypały się po całym statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Zbieram wszystkich w kajucie kiedy Twilight się przebudzi i mówię im o wiadomości od Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - No to nie za dobrze - powiedział lekarz. Ghosta nie było, bo kazali mu... Opiekować się... Żłobkiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Doktorze... nie można jakoś przyśpieszyć tej łajby? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Kucyki ziemskie pracują przy wiosłach, pegazy ciągną. Szybciej się nie da. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts