Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Statkiem zarzuciło. Kilka spóźnialskich kucyków pofrunęło do wody, gdy łajba nagle się zatrzymała. Teraz weszły do pracy pegazy i zaczęły holować was na brzeg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Zaczynam części mecha wrzucać spowrotem do pancerza. Potem do niego wchodzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mech przez moment trochę zgrzytał. Po chwili sam się naprawił. Był znowu gotowy do walki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Wsiadam za stery i schodzę na brzeg czekając na ekipę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Reszta kucyków wyładowała się ze statku i zaczęła budować miniwioskę. Najwyraźniej tylko twoja ekipa zamierza zostać. Minus Ghost, Shy i jego synek oni zamierzali zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Otwieram właz i mówię... - Twilight... może dla bezpieczeństwa waszego, zostań tutaj z dziećmi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie zostawię cię - powiedziała. Bolt wychylił się z juk dziecięcych i zaczął żuć suchą, wysoką trawę, która porastała tą ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Zrozum... to niebezpieczne. Nie chce cię stracić... - powiedziałem zeskakując z mecha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Z wzajemnością - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Ja muszę iść. Tylko ja mogę przekonać PLR... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Ale nie musisz iść sam - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Westchnąłem. - Nie odpuścisz tak łatwo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Nie mam najmniejszego zamiaru. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Szukam czegoś co mogło by mi umożliwić transport dodatkowej osobie... plus dzieciaki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mogła po prostu usiąść na 'głowie' mecha. Trochę by trzęsło. Lub mech niósłby ją jedną ręką w koszyku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Biorę ten "Koszyk" I wsadzam tam moją familie. Następnie idę poszukiwać informacji na temat statku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nikt nie miał o nim bladego pojęcia. Masz do przeszukania kontynent, więc wiesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Że mam przejebane? Oczy kurwa biście. - To jak szukanie bułki tartej na pustyni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 - Może zaczniemy od stolicy - zapytała. - To w tamtą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Więc idę w tamtą stronę... uważając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 2, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 2, 2014 W oddali zauważyłeś miasto z budynkami z piaskowca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 - Widzę miasto... tylko nie wiem jak zareagują na pancerz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 - Pewnie nie za dobrze - powiedziała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 - Trzeba go ukryć - powiedziałem po czym szukam dogodnego miejsca by nikt mi go nie podpieprzył... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Jak ukryć dwumetrowego mecha na prawie całkowitym pustkowiu? Jakoś udało wam się wsadzić go na drzewo akacjowe i dopełnić kryjówki liśćmi oraz suchą trawą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts