KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Więc biorę Lily i udaje się w stronę metropoli Zebr... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Mała znowu cię oblizała, na co Twi zareagowała chichotem. Słońce mocno grzało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Uśmiecham się i też chichoczę. Normalna pogoda, więc przetrzymam ją... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 Po paru minutach marszu weszliście do miasta z piaskowca. Pośrodku był wielki pałac. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Idę do pałacu nie mając wielkich nadziei że nas wpuszczą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 3, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 3, 2014 No i nie wpuścili. Dwie zebry w srebrnych zbrojach z włóczniami zagrodzili wam drogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Jesteśmy z Equestrii... mamy wiadomość i informacje dla waszego przywódcy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nazwisko - warknął jeden. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Allan Johnson, a to moja żona Twilight Sparkle i nasze dzieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Drugi spojrzał na was z niedowierzaniem, ale obaj was przepuścili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wchodzę do środka i od razu idę do ich Sułtana przekazać to co mam do przekazania... wysłuchuje jego monologu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Nie było przywódcy. Była księżniczka. Czekała na wasze wieści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Mówię jej co się dzieje na kontynencie, czyli F.E.A.R podbiło Equestrie i są w trakcie podboju Terenów Bizonów i podmieńców i nie mają szans, ale nie jestem tutaj z powodu prośby o pomoc... opisuje jej owy statek z Projektu Filadelfia. - Widzieliście może go? On nam pomoże w wojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Księżniczka wysłuchała uważnie wszystkiego. - Widzieliśmy obiekt podobny twemu opisowi. Dziwny statek... został zniszczony. Wiele lat temu przedostało się przez niego niebezpieczeństwo, zagrażające całemu światu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - A to co było w wewnątrz statku? - spytałem się niemal załamany... jeśli zniszczyli go... nie mam już pomysłów na wygraną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Chyba poszło na dno - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Bo to była rzecz która pokonała by ludzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Jednocześnie mogąc im pomóc - dodała Zebra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Ona miała nam pomóc przetransportować ludzi, tych dobrych którzy by nam na pewno pomogli... i mają doświadczenie w walce z nimi... ale teraz to już nie ważne - spuszczam głowę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Idźcie wypocząć po podróży. Jutro moi żołnierze pokażą wam miejsce, w którym zatonął wrak owego statku - powiedziała i skinęła głową na jednego ze strażników. On pokazał wam jedne z drzwi odchodzących z sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Dziękuje - powiedziałem kłaniając się a następnie idę za owym strażnikiem zawiedziony... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Strażnik zaprowadził was do komnaty z łóżkiem małżeńskim w czerwonej barwie. Obok stały dwa kojce dla dzieci. Niedaleko były drzwi do łazienki, a naprzeciwko łóżka były drzwi na balkon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Dziękujemy bardzo - powiedziałem... mam nadzieje że będzie ciepła woda, mam ochotę się wykąpać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Woda był ciepła. Nawet było mydełko o zapachu róż i sól do kąpieli. Była prysznico-wanna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Pytam się twi czy będzie się kąpać pierwsza, potem cza jeszcze maluchy wykąpać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts