Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight powiedziała, że możesz się wykąpać pierwszy. Ona znalazła w szafce dwie butelki ciepłego mleka, więc zaczęła karmić maluchy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 No to idę się pierwszy wykąpać, i nie przeholować czasu kąpania się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Po paru minutach byłeś już odświeżony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wychodzę z wanny i zaczynam się wycierać informując Twi że łazienka wolna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight zdążyła już nakarmić maluchy, więc po chwili weszła do łazienki. (czemu cb nie ma na skype?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 < Wchodzę teraz, ale i tak micro nie działa > Więc siadam przy maluchach i patrze co robią... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Lily spała, a bolt próbował zjeść kołdrę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Uśmiecham się... słodko, wyglądają. Wiem że jeśli spróbuje zabrać kołdrę to albo będzie płacz, to albo kołdra szybciej pójdzie w cholere... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Bolt również zasnął, żując kołdrę. Po paru minutach z łazienki wyszła Twilight z mokrą grzywą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Patrze na nią z uśmiechem lecz w środku przeklinam swe życie że musieli zniszczyć to co mogło ich uratować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight uśmiechnęła się do ciebie, dała ci całusa i poszła spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Podchodzę na chwilę na balkon, patrzę się w gwieździste niebo i proszę. - Proszę by ta maszyna jeszcze działała... bardzo proszę - mówię... posiedzę tam przez chwilę a potem idę spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Stałeś pod pałacem zebr. Nagle opadła na ciebie sieć z metalowych sznurów. Podbiegła do ciebie Twilight i zaczęła ją przecinać nożem, który trzymała. Wtedy podbiegł do niej wielki mech, taki, że ten twój wyglądał przy nim jak zabawka i kopnął ją. Lecąc uderzyła w kolumnę. Z mecha wyszedł dowódca FEAR ze złośliwym uśmiechem. Kopnął ją w brzuch. Twi skrzywiła się z bólu i zwymiotowała, po części krwią. Dowódca zwrócił się w twoją stronę i uśmiechnął nienaturalnie szeroko. Nagle jego ręce i nogi stały się nienaturalnie długie, ciało poczerniało, a ubrania opadły. Przed tobą stanął wielki, człekopodobny stwór. Ponownie się uśmiechnął, ukazując ostre śnieżnobiałe zębiska kontrastujące z jego czarną jak smoła skórą. Następnie uklęknął na czworakach przy Twilight i jak jakieś zwierze wgryzł się w jej szyję. Twilight spojrzała w twoją stronę po raz ostatni, nim jej oczy straciły blask, a spojrzenie wpatrzyło w przestrzeń. Jej ostatnia łza rozbiła się na posadzce z piaskowca jak kryształ. Potwór zwrócił się w twoją stronę i wydał dźwięk podobny do śmiechu. Następnie rozpłynął się w nicość, podobnie jak sieć, która cię więziła. Gdy biegłeś w stronę Twilight, czułeś, że to nie ma sensu, gdy przyklęknąłeś obok niej, jedyne, co czułeś to smutek. Wpatrywała się niewidzącym wzrokiem w przestrzeń. Jej ciało było zimne, nie wyczułeś pulsu. Nie oddychała. Obudziłeś się zlany potem. Twilight nie było obok ciebie w łóżku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Zaczynam się rozpaczliwie rozglądać. To... to był sen... całe szczęście... jeśli nie ma jej w pokoju idę szukać jej po zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Stała na balkonie. Wpatrywała się w księżyc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Odetchnąłem z ulgą, podchodzę do niej i ją przytulam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight również cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wpatruje się w księżyc razem z nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Miałam taki... koszmar... - odezwała się Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Też miałem... - powiedziałem wpatrując się w nią z bólem wtulając się w nią mocniej. - To bodajże był mój najgorszy sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Co było w twoim? - zapytała. - W moim... Umierałam... - powiedziała prawie szeptem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - A ja wisiałem powieszony na sznurze... i widziałem to... twoją śmierć z rąk Przywódcy F.E.A.R. - powiedziałem kładąc głowę na jej ramieniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight również cię przytuliła, po czym pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Też ją całuje. - Nie martw się, to tylko sen. Nigdy cię nie zostawię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Ja ciebie też - powiedziała i wtuliła się w ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts