Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight wyglądała na zaskoczoną, ale cię przytuliła. - To nieważne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nie... ja zabiłem 50 000 bezbronnych ludzi... jestem potworem... twoi rodzice mieli racje co do mnie... - zaczynam płakać. Teraz ewidentnie tego żałuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight milczała. Jakby nie mogła znaleźć słów w odpowiedzi na twoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Wciąż jednak płaczę wtulony w nią... nic innego nie mogę zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 W końcu Twilight cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Po chwili się uspokajam i nie pewnie odwzajemniam... po oderwaniu ust się pytam. - A... ale... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nie ważne - powiedziała i cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nie ważne że poślubiłaś mordercę? - spytałem się zdezorientowany... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nie - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Ja... nie wiem co powiedzieć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nie musisz - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 W odpowiedzi ją przytulam. Po wszystkim będę musiał to jakoś odpokutować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Nagle cały zamek się zatrząsł, łącznie z balkonem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Odrywam się od Twi i sprawdzam ową przyczynę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ku miastu szła właśnie armia ludzi. A na jej czele stał wielki mech. Wyglądał zupełnie jak ten z twojego snu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Cholera... FEAR tu idzie. Trzeba iść po tą Księżniczkę i się ewakuować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight zatrzęsła się pod wpływem kolejnego trzęsienia. To rakiety rozbijały się o ściany zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Szybko - powiedziałem po czym wziąłem Lily, i szybkim kłusem biegnę po Księżniczkę Zebr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ona już nie była tą kruchą zebrą w sukni, którą widzieliście parę godzin temu. Miała na sobie lśniącą zbroję odbijającą światło księżyca. Wydawała rozkazy strażnikom. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Musisz nam pokazać gdzie ta łódź... nie macie szans pokonać w tym stanie FEAR. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Ognia! - krzyknęła. Grad płonących strzał zasypał FEAR. - Nie mamy zamiaru porzucić naszych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nie macie szans z pokonaniem FEAR, tylko moi Ludzie z Ziemi mogą pokonać Fear, macie za słaby sprzęt. Pójdź z nami, a obiecuje ci że twój lud nie wyginie. Pokaż nam gdzie ten statek był. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - To w Papua New Whinney. Na wschód! - krzyknęła. Pierwsze oddziały zaczęły strzelać. Zwykłe naboje nie przebijały zbroi zebr. Jedynie kołki w nich tkwiły, ale nie czyniły większych szkód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - A ty? - spytałem się z troską... nie zostawię jej na pewną śmierć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Nie jesteśmy tak słaby jak ci się zdaje - powiedziała i ruszyła do walki wraz z jej żołnierzami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts