KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Dałem mu z liścia. - Tak. Idziesz ze mną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Ty się jeszcze pytasz?! Idziemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Wskazałem mu ręką że idziemy do twilight. Kiedy tam będziemy to powiem do niej. - Twilight, on też chce się zmienić w kucyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Dobra. Jak dolecimy, zapytasz trzeciego. - pokazała rydwan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Capo raczej nie ma wyboru, wiesz o co mi chodzi Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 - Jasne - powiedział i spojrzał na ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Wsiadam do karocy. - Będę tęsknić za rączkami, przyda się nam troche treningu w kuczym życiu... pomożesz Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Jasne. Teraz wsiadamy. - usiadła obok, a Ghost zrobił to samo. Było trochę ciasno. Po kilkunastu minutach dotarliście do Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - To teraz do zamku i "prosimy" capo o zmienienie się w kuca? Bo po tym co zrobił to raczej wyboru nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - To idziemy. - Ghost zszedł z rydwanu i ruszył w stronę zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Capo będzie miał niespodziankę - powiedziałem szczeżąc się. Ruszyłem za Ghostem i Twilight do zamku by zmienić się w kuca. Obym stał się jednorożcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 9, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Strażnicy przy brnie przepuścili was i znaleźliście się w znajomym korytarzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 - Zaprowadzisz nas tam gdzie są te zaklęcia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Może najpierw 'pogadamy' z Capo? - zapytał Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Jasne, dzisiaj mu nie darujemy... przeginał stanowcza za dużo razy. Gdzie jego lokum? Wejdziemy jak na marines przystało, rozumiesz ghost? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Ghost pokiwał głową z szyderczym uśmiechem. [ciach] Po kilku minutach znaleźliście się przed pokojem Capo, o którego położeniu dowiedzieliście się od strażnika. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Pukam mocno. - USS MARINS, POSZUKUJEMY NIEJAKIEGO CAPO ZA BYCIE ZJE*** I PIEP****** HĘDOŻMANEM. WCHODZIMY! - powiedziałem po czym na chama z Ghostem wbiłem się do pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 10, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Hejo - powiedział głosem Capo zielony jednorożec z żółtą grzywą. Pokazywał wam wielki uśmiech. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 - Kur**, Capo jednak się dobrowolnie przemienił... BEZNAS! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - A co myślałeś? - kuc dalej się szczerzył, a Ghost gapił się na niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Że robisz natępców tronu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Myślałem, że będę miał, i skrzydła, i róg. Szkoda. - zrobił postawę . Nagl poczuliście jakby lekkie wibracje terenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 11, 2013 Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Trzęsienie ziemi. Musimy się szybko przemienić... TERAZ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 11, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 11, 2013 - Do sali tronowej! Celcia tam jest! - wrzasnął Capo i pobiegł korytarzem. Za nim ruszył Ghost. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Ruszam ile sił w nogach, JAK NAJPRĘDZEJ MUSZĘ SIĘ TAM DOSTAĆ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts