KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Witam się z każdym z moich dzieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Lily cię oblizała, Bolt zaczął gryźć twój ogon i... OMG... SKĄD TY MASZ SKRZYDŁA?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 ... Zajebie swoje życie TERAZ KURWA NAUKA LATANIA, JA PIERDOLE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Gdyby Dash nie była twoim wrogiem, pewnie by cię pouczyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Nie wierna dziewoja... PRZESTAŃ TAK KURWA GADAĆ! Czekam aż Twi się obudzi i to raczej nie będzie najprzyjemniejsze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twilight się nie obudziła. Dała tylko jeden znak życia w postaci próby przewrócenia się na drugi bok, co zakończyło się jedynie podciągnięciem kołdry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Podchodzę do niej i za pomocą włóczni przywracam ją do normalnego stanu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Coś ją zablokowało... Może magia Equestrii, nie wiadomo. Przywróciło jej tylko część sił i usunęło większość siniaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Czekam aż się obudzi... mam teraz wole Jezusa mogę patrzeć jak klej schnie i się nie znudzić... nie jednak się zanudzę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Po jakiejś godzinie dopiero mrugnęła i otworzyła oczy. Spojrzała na ciebie tak, jakbyś był tylko mgłą lub snem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Dzień dobry kochanie - powiedzialem z uśmiechem - Przepraszam że cię wystraszyłem. Musiałem sprawić by Ta demonica mi zaufała i podniosła włócznie, dzięki czemu sama się zabije... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twi dalej wyglądała, jakby nie docierało do niej, że tu jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Podchodzę i ją całuje może teraz mi wybaczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Twi odwzajemniła pocałunek, a po nim powiedziała lekko ochrypłym głosem: - Naprawdę tu jesteś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Jako twój na zawsze - powiedziałem prezentując swoją włócznie i Skrzydła. - Jedno wiem na pewno. Tym wyczynem wkurzyłem Rainbow, bo mnie się już przez śmierć nie pozbędzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Jak...? - zapytała. Miała głos, jakby miała chrypkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Opowiadam o podstępie jaki spuściłem na NMM, o tym jak to włócznia niszczy mroczną część ciała przez co Nightmare Moon poszła w diabli... na zawsze. - Dzięki temu wyczynowi chyba dostałem skrzydełka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Możliwe - powiedziała i pokazała ci drugą połowę łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Spoglądam na tą połowę, Jeśli oczekuje że mam usiąść lub koło niej położyć to tak robię. Jak tam coś jest to staram się to rozpoznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Gdy się położyłeś, Twilight od razu cię przytuliła. Poczułeś łzy spływające ci po sierści. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Zaczynam ją głaskać. - Nie płacz... jest już dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - To łzy szczęścia, mój kochany głupku - powiedziała przez łzy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 W odpowiedzi ją przytuliłem... może nazwała mnie głupkiem, ale kochanym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 Ktoś zapukał do drzwi. - Ummm... Twilight? Jeśli śpisz, to ni musisz odpowiadać, ale jeśli nie śpisz, to może... mogłabym wejść? - rozległ się cichutki głos Fluttershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Spoglądam na Twi... - Wpuszczamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts