Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Wejdź, Fluttershy, nie śpię - powiedziała spokojnie Twilight. Przez drzwi zajrzała głowa Shy. - Ummm... Skąd ty się tu...? Ale... Przecież... - powiedziała zdziwiona do tego stopnia, że upuściła słoiczek z maścią, który trzymała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 - To był mój plan by pokonać Nightmare Moon. Poszło mi lepiej, bo ją zniszczyłem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Eeee... To może ja wam nie będę przeszkadzać... Ja tylko... - powiedziała cicho, po czym wzięła słoiczek w pyszczek, położyła go na stoliku nocnym i wyszła, zamykając za sobą cicho drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Patrze na to wszystko z uśmiechem. Po jej wyjściu spoglądam na Twi. - Wiadomo kiedy cię wypuszczą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 4, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 4, 2014 - Tym razem jak się wszystko ustabilizuje, to do domu. Mam nadzieję, że bez leków - powiedziała i wzięła w kopytko słoiczek, krzywiąc się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Całuje ją... - Czy ludzie zaczęli się wycofywać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Nie ma ich. wszyscy byli Nightmare Moon. Jest jeszcze kilku zdezorientowanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) - Odeśle ich do domu... potem sprowadzę moich ludzi, za dużo się nacierpieli przez Amerykanów... Edytowano Styczeń 5, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Zrobisz jak uważasz - powiedziała Twi, przytulając cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Odwzajemniam i ją puszczam po minucie... - To może ja już zajmę się problemem ludzi, odeśle ich, i przyprowadzę PLR do miejsca gdzie będzie ich dom... wpadnę niebawem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Tylko szybko - powiedziała. Uśmiechnęła się do ciebie i pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Dobrze - powiedziałem po czym przenoszę się do pomieszczenia mojego brata... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ten już spał. Dookoła nie było nikogo innego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 No to obudzę go tak jak zawszę. - Faruk, Faruk, zbudź się teraz, gdyż godzina wybawienia naszego ludu nadchodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Co jest, ja dalej śpię, bo widzę kuca... - mruknął, gdy cię zobaczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - TO ja bracie... Allan... - powiedziałem na dowód wyciągając włócznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Teraz śni mi się, że kuc uwaza się za mojego zaginionego brata i pokazuje mi włócznię... - wymamrotał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Podchodzę do niego i pokazuje mu moje wspomnienia... może teraz ten palant uwierzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Pierwsza jego reakcja: What the fuck? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Wiń amerykanów nie mnie, ale jest plus. Znalazłem ziemie dla naszego ludu gdzie nie będziemy musieli się obawiać Amerykanów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - To fajnie, ale... Czemu jesteś kucem? - zapytał, wciąż nie ogarniając. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Amerykanie mnie zmienili podczas tamtejszej wojny. Zresztą, widziałeś bo ci pokazałem wspomnienia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - No niby widziałem, ale nie mogę uwierzyć, że mój brat wygląda jak figurka dla małej dziewczynki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Nie przypominaj mi... nie wiesz jak trudno się było nauczyć chodzić... to co? Chcecie się przenieść, bo bilet za niedługo wygaśnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Nie wiem, jak ty chcesz tego dokonać, ale okay... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts