KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Mam włócznie... jestem pierdolonym bogiem... nawet tak niekiedy gadam... mogę tam nas po koleji przenieść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - To weź po drodze moje rzeczy, dobra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Ale przygotujcie całe zapasy... sprzęt, czołgi, mechy, myśliwce, Helikoptery, NIC nie może tutaj zostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Spoko - powiedział. - Cieszę się, że cię widzę, nawet takiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Ja ciebie też. Po tamtej stronie był ktoś kto mi cię przypominał, konkretniej ona. No już idź ich przygotować i uprzedzić o moim stanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Nie wiem, czy będą zadowoleni - powiedział, uśmiechnął się i wyszedł z pokoju, kulejąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Czekam aż da znak że mogę wyjść i rozpocząć transport... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Po jakiejś godzinie pokazał ci jakieś czterdzieści helikopterów wyładowanych ludźmi + cały parking ciężarówek i cztery autobusy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 To podchodzę do mego brata i transportuje PLR do miejsca gdzie ustaliłem miejsce na nową Persje i po przeniesieniu nie przenoszę mojego brata i jego czterech ochroniarzy. - Ty jesteś potrzebny do powiadomienia owej Pani Słoneczko, że PLR już się zadomawia. Gotowi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Eeee... Spoko? - powiedział niepewnie, ale po chwili odzyskał pewność siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spoglądam czy wśród ochroniarzy jest Sal (Salomon) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Nie było go. Nie zauważyłeś go też w żadnym z pojazdów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Gdzie Sal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wszyscy obecni wgapili się w ziemię. - Próbował zadzwonić i krzyczał coś o kucyku-demonie biegającym po bazie. Potem połączenie się zerwało - powiedział twój brat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Oby matka nocy ulitowała się nad jego duszą... nie zostanie zapomniany w naszej historii. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Dobra, wyślij nas tam i po sprawie - powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Za pomocą włóczni przenoszę nas do sali tronowej Canterlotu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Które jest w kompletnej rozsypce. Nikogo dookoła was nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Kurwa zapomniałem... - staram się wyśledzić Księżniczki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Obie spały, ranne w swoich komnatach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Muszą kurwa spać... no nic. Robię im senną wiadomość - i tak robię. Czyli pojawią się tu jako projekcje ale będą nas widzieć słyszeć i wciąż myśleć że to sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Jakoś im przekazaliście, że PRL będzie mieszkać w tym świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Dobra... teraz do waszego nowego domu - powiedziałem po czym razem z nimi przenoszę się do miejsca gdzie już powinny być prowizoryczne domki... i znając kurwa życie, monopolowy pana Sławomira Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Były już tam jakieś prowizorki, ogólnie pustkowie dookoła was było już jakotako zagospodarowane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Całe szczęście że trafili cali... odwracam się do brata. - No... zaczynacie nowe życie jako jednolite państwo a nie partyzantka... Obiecaliśmy to naszemu ojcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts