Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Brat się do ciebie uśmiechnął. - Zostajesz z nami czy lecisz do... Twi... Twilight chyba jej było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Muszę być z żoną i dziećmi. Będę cię odwiedzał i jak sytuacja przycichnie to odwiedzisz może mnie... poza tym jak bym został to i tak bym pogorszył i tak już zrujnowane stosunki u teścia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Pewnie tak. No to spadaj do niej - powiedział i uśmiechnął się. - My nie jesteśmy dziećmi, to sobie poradzimy. 10000 post yay ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Mam nadzieje, bo ty będziesz Prezydentem naszego narodu - powiedziałem mu. Ojciec nalegał bym ja był przywódcą, ale według mnie Faruk sobie na to zasłużył bardziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Dobra, spadaj, bo się nie zgodzę - powiedział żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 (edytowany) - Pamiętaj... Equestria, Zebrica, Podmieńce i Crystalianie, są sojusznikami... pomogli mi podczas wojny więc się teraz jakoś odwdzięczymy - powiedziałem po czym się przenoszę do Twilight. Edytowano Styczeń 5, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ona już spała. Dosyć głośno kaszlała przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Sprawdzam jak przebiega leczenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Niezbyt dobrze. Wyczułeś, że gdy ciebie nie było, zwymiotowała, po części krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Sprawdzam czy mogę jakoś pomóc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Raczej nie bardzo. Po prostu potrzebowała czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Więc siadam i czekam... co innego mogę zrobić? Sprowadzić na Rainbow egipskie plagi? Wiecie co... zawiodłem się na was... zniszczyliście niespodziankę, więc nie wiem czy ją zrobię teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Po kilku minutach Twilight obudziła się, głośnym napadem własnego kaszlu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Podchodzę do niej... - Wszystko załatwione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - To dobrze - powiedziała i kaszlnęła jeszcze raz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Siadam koło niej. - Może od teraz będzie spokój... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Miejmy nadzieję - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Może uda mam się w końcu otworzyć restauracje... ps: Mój brat cię pozdrawia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Miejmy nadzieję. Dziękuję - powiedziała z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Przytulam ją delikatnie... po chwili ją delikatnie całuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twi odwzajemniła. Pocałunek przewała wam jej napad kaszlu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Cofam głowę trochę... - Obyś wyzdrowiała... wiadomo co u Spika? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Podobno siedzi w domu już, w piwnicy z klejnotami - powiedziała i kaszlnęła w kopyto. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Jak to on... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Nie mam pojęcia - przyznała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts