KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Patrze która godzina... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Dokładnie osiemnasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Mam nadzieje że reszta żyje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - O tym możemy już się tylko domyślać - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Księżniczki się kurują akurat w pałacu... zaraz sprawdzę co u twoich rodziców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Jak? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Pomyśle "Zanieś mnie: teściowie" i puf... zajebista ta włócznia, oszczędze na bilecie. Potwierdziłem że może przenieść do kilkuset pasażerów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Teściowa zmywała naczynia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Teleportuje się za drzwi i pukam... nie chce by zeszła na zawał... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Kto tam? - zapytała. Dopiero teraz zauważyłeś, że zmywała naczynia w szpitalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Allan... mąż Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Nie masz, czego tu szukać - powiedziała. Rozległ się odgłos drzwi zamykanych na klucz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Westchnąłem... nie sądziłem że to się stanie... więc skoro mnie nie chcą to idę spowrotem do domu... jutro przy odrobinę szczęścia zabiorę Twi do domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ponyville było otoczone płotem z napisem "Trwają roboty budowlane". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Sprawdzam jak mój dom się sprawdza... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wciąż w budowie. Drzewo było prawie całe spalone. Podmieńce wynajdywały materiały do odbudowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Teleportuje się do Spika tak by mnie widział i nie zadławił się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spał, liżąc diament przez sen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wzdycham ciężko... i wszystko zaczyna się od początku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spike przewrócił się na drugi bok i przytulił topaz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Czekam do rana i na to co nadejdzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Może i jesteś bogiem, ale w końcu zasnąłeś. Gdy się obudziłeś, Spike naskoczył na ciebie. - Gdzie i czemu zostawiłeś Twilight?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Jest w szpitalu... chce cię zabrać, ale nie mogłem kiedy śpisz... - powiedziałem beznamiętnie. Doświadczenie z opętania są zbyt świeże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Dobra, to idziemy do niej? - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Tak... - powiedziałem ponuro i teleportuje go do Twi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts