Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spike zemdlał, bo nie wiedział, jak to zrobiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Kładę go na łóżku twi i... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twilight spojrzała na ciebie pytająco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Spike chciał cię widzieć, i twoi rodzice obwiniają mnie o to że jesteś w szpitalu... heh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Dobrze - powiedziała. - Ale nie to, że obwiniają. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Ta... sami mi to powiedzieli... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twilight spuściła głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Przytulam ją. - I mają rację... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Wcale nie - powiedziała i cię pocałowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Ale to prawda. Podczas rozmowy z Nightmare Moon mogłem inaczej potoczyć rozmowę, i wtedy byś nie została aż tak ranna... to nie ma znaczenia - Spuszczam głowę... - Może Rainbow ma racje? Może tutaj nie pasuje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Nie pasowałeś tu dawno temu. Teraz pasujesz - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Wciąż nie pasuję. Może ocaliłem lud przed śmiercią, zniszczyłem przez spryt NMM, ale to wciąż za mało bym tu pasował... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - To nie prawda - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spuszczam głowę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twi mocno cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Westchnąłem. To jednak nie poprawi mojego samopoczucia... ale odwzajemniam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twilight dała ci buziaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Odwzajemniam, lecz niepewnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Do pokoju znowu ktoś zapukał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spoglądam tam... - Może ja już pójdę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Przepraszam, ale może pokażę panu pana pokój? Panna Sparkle potrzebuje odpoczynku - powiedział znajomy głos Crystaliana-lekarza zza drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 - Dobrze - powiedziałem i udałem się za Crystalianka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 On pokazał ci komnatę jednoosobową naprzeciwko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wchodzę i dziękuje za to uprzejmie... kładę się i zaczynam myśleć jak tu kurwa nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Obok na stole leżał obiad złożony z kaszy z dżemem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts