KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Nie jestem głodny... może sen mi pomoże... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Niedawno się wyspałeś, więc nie mogłeś zasnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wzdycham ciężko, więc leże tak przez kilka godzin bez celu i sensu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Nudno się zrobiło. Zauważyłeś przez otwarte drzwi, że kilka kucyków opuściło już pokój Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Jestem załamany... gdybym postąpił inaczej to Twilight nie była by w tym stanie... jestem okropny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Sprawdziło się praktycznie wszystko z twojego snu. Oprócz jej śmierci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wiem mózgu... na co mi to było... gdyby została wtedy w obozie, to by nie była teraz tutaj ranna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Jednak wszystko się sprawdziło. Więc jest teraz szansa, że umrze. A ty nic nie możesz zrobić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Zakrywam swoją głowę w poduszę by oddać się płaczu... tylko to mogę zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Dzięki włóczni wyczułeś, że Twilight przed chwilą właśnie zwymiotowała. Znowu po części krwią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Dzięki ci... teraz pogorszyły to wieści że nie mogę jej pomóc... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ale wyczułeś też, że chce, abyś z nią spał. Nie chce być sama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 No to jebać zasady... idę do niej i wchodzę do jej pomieszczenia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Ucieszyła się na twój widok. Uśmiechnęła się, jakby się nie dziwiła, że praktycznie czytasz w jej myślach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Więc wie co teraz zrobię. Kładę się na jej łóżku i ją obejmuje delikatnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twi również cię przytuliła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Czekam aż zaśnie, potem też zasypiam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Twilight zasnęła, czasem pokasłując przez sen, ale ty nie. Niedawno spałeś, więc byłeś rozbudzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Leże tak... wciąż zdołowany... spoglądam jak tam Spike... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Spike leżał w kojcu z Lily. Jakimś cudem nie zmieniła go w mielonkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Przyzwyczaiła się do tak jakby brata... ale i tak jestem smutny... więc czekam na to co się stanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Bolt jakimś cudem dorwał ogon Lily i właśnie go żuł. Poczułeś lekką senność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Powoli zapadam jednak w sen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Obudziłeś się rano. Twilight wciąż spała. Jednak maluchy już się na ciebie gapiły, czekając na jedzenie. Spike spał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Wstaję delikatnie i szukam jedzenia dla maluchów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts