Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Znalazłeś dwie miski kaszki na komodzie. Takiej rozcieńczonej mlekiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Podchodzę i karmię oba... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Maluchy pochłonęły swoje porcje, w tym Bolt pół porcji Lily. Maluchy znowu poszły spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Westchnąłem i idę na taras... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 5, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2014 Zobaczyłeś prawie całkiem rozwalone miasto. Jednak Zebry już wzięły się za odbudowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Westchnąłem, nie widzę już sensu w byciu dawnym sobą... sprawdzam która godzina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Dwunasta. Dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Sprawdzam co robi Faruk... ciekawe czy pomaga w tworzeniu stolicy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Akurat pomagał przy sadzeniu drzew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Uśmiecham się... od zawsze "szlachta" naszego ludu pomagała w pracach takich, choć wiem że po tej pracy Faruk zrobi sobie w cholerę długą kąpiel... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Po paru minutach skończył i poszedł na przerwę obiadową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Dobrze się sprawuje... może mały spacerek mi nie zaszkodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Maluchy spały, Twilight też, więc chyba nic nie stało za przeszkodą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 No to idę się przejść po mieście i spytam się czy nie pomóc przy odbudowie... solidarność kulturowa, Zebry i Mój lud mają takie same zasady i poniekąd Kulture (nie wiem co do religi) więc wiem że będziemy się dobrze dogadywać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Zebry już prawie skończyły, więc nie potrzebowały twojej pomocy. Szybko pracowały. Nawet dzieci, które pomagały choćby przy noszeniu narzędzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 No... nieźle im poszło... idę do księżniczki sprawdzić co robi... muszę jej przecież powiedzieć o paru sprawach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Księżniczka doglądała pracy, czasem pomagała w kwestii kształtu i wystroju. Znów stała się tą delikatną zebrą w sukni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Dzień dobry, Księżniczko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Dzień dobry - odpowiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Widać że udało wam się odeprzeć atak FEAR... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - My się nie chowamy przed niebezpieczeństwem - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) - Mój lud i ja tak samo... właśnie chciałem ci też przekazać o tym że sprowadziłem tu mój lud, gdyby następnym razem Amerykanie czy FEAR próbowali znów coś wywinąć... Zebry i Arabowie są podobni więc szybko powinniście znaleźć swój język... Edytowano Styczeń 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Acha. Jak na razie nie wiemy nic o nich, wiec niech tu nie wpadając z odwiedzinami - powiedziała i ruszyła w stronę zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 No nic, idę dalej na spacer i po jakiejś godzinie wracam do kwatery... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Twilight już była najwyraźniej po obiedzie. Obok stała miska sałatki z kuskusem (taka, jak dałeś kiedyś przepis) dla ciebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts