Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 (zaczynamy grimdark! >:3 ) Dobiegłeś pierwszy. W sali tronowej leżała Celestia, a z jej boku tryskała fontanna krwi. Przez otworzony portal przechodzili ludzie. Ci, którzy na wojnie byli po waszej stronie. Portal się nie zamykał. Capo wyskoczył z korytarza w stronę ludzi, ale zaraz sam oberwał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 < Doooobraaaa... zaskoczyłeś mnie > - CAPO! - Krzyknąłem, po czym wrzasnąłem do najbliższego żołnierza. - DEKLU, CZEMUŚ TO ZROBIŁ!? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 ( zaskoczyłaś :3 ) - Wy tu skąd?! - wrzasnął w odpowiedzi. Reszta oddziału przeszła przez portal i zmierzała ku drzwiom. Dwóch strażników Celestii wpadło do środka, ale zostali natychmiast wyeliminowani. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 < Wybacz > - Od nie całego tygodnia tutaj jestem. Podaj imię, rangę i numer ID. Podaj jeszcze cel tego ataku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 (co to ten ID i jakie są rangi?) Zamiast odpowiedzi, żołnierz wycelował w Capo, który próbował się doczołgać do drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 < ID to numer indyfikacyjny żołnierza... coś podobnego do PESELU. Rangi to np Sierżant, kapitan, porucznik, czy generał > - PYTAŁEM O COŚ! TE STWORZENIA NIE CHCĄ WOJNY! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - To czemu otworzyły przejście na Ziemię?! Po jakiego innego mogłyby chcieć tam się dostać?! - wrzasnął poprzez huk strzału, który krwawo zakończył życie strażnika. - Imię Gregory, ID to 15679776546, a ranga to sierżant! - wrzasnął. Następna fontanna krwi wytrysnęła z boku jakiegoś kucyka, który wleciał do sali na skrzydłach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - To nie oni otworzyli portal... a nawet gdyby oni to otworzyli to pewnie po to by się zaprzyjaźnić z nami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 (C miała otworzyć portal, aby was przetransportować na Ziemię) - Mnie to gówno obchodzi! Ważne, że jest szansa na teren i nową bazę! - wrzasnął jeszcze i ruszył z oddziałem przez korytarz w stronę wyjścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - KUR**!! MARNUJECIE AMUNICJĘ, TU NIE MA NICZEGO CO MOGŁO BY POSŁUŻYĆ NASZEJ RASIE! KTO WYDAŁ TEN ROZKAZ ATAKU NA TEN ŚWIAT, ODPOWIEDZ - powiedziałem ruszając za nim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Nic już nie słyszał, był za daleko, a przez portal przejeżdżał czołg. Capo jęknął, a Ghost popędził za oddziałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Podbiegam do Capo, i biorę go na barki. - Trzymaj się stary... nie umieraj, słyszysz? NIE UMIERAJ! Jak umrzesz, to przysięgam że jak dojdę tam gdzie ty dojdziesz to cię potraktuje jak Hitler żydów - mówię i zaczynam szukać Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Znalazłeś ją przed drzwiami. W dosyć kiepskiej sytuacji. Mogła jedynie patrzeć, jak tarcza ochraniająca ją i kilka kucyków powoli pęka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Sprawdzam czy mam jakąś broń. Jak mam to strzelam do atakujących ludzi krzycząc. - JA WAM DAM KUR** ATAKOWAĆ PRZYJACIÓŁ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Po kilku minutach atakujący tarczę byli martwi. Twi dyszała ciężko, a popękana tarcza znikła, wchłonięta przez jej róg. Klacz odwróciła się do ciebie. - 'Przyjaciół', tak?! I co jeszcze?! Może mam jeszcze ich nazwać przyjaciółmi?! - krzyknęła, pokazując ciała i z resztą kucyków poszli do jakiegoś ocalałego budynku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Przepraszam bardzo, ja ich tutaj nie sprowadziłem! Nie wiem jak tutaj trafili, nie wiem po co, ale to nie ich miejsce. Skoro mam cię zostawić, to proszę... Odchodzę, i już mnie nie zobaczysz - powiedziałem po czym położyłem koło niej Capo. - Ale chociaż nim się zaopiekuj - powiedziałem, po czym pobiegłem szukać Ghosta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 - Dobrze, już... Zajmij się tamtymi, ja spróbuję coś z nim zrobić. - wzięła Capo magię i weszła z nim do budynku. Ghosta nigdzie nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Biorę się za pomaganie rannym... Nie wiem czy mi już zaufają, ale niestety, mi też się nie podoba obecność ludzi tutaj. Coś mi tutaj śmierdzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Na ulicach było pełno kuczych ciał. Prawie nikt nie ocalał. Niedaleko leżały zakrwawione zwłoki małego źrebaka. Najwyraźniej ludzie już opuścili Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Pomagam tylu ilu się da. Ludzie przegięli, atakując ten świat. Kiedy skończę, idę do Twilight porozmawiać z nią o mojej decyzji... Muszę to zakończyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Po kilku chwilach byłeś wolny. Przypomniałeś sobie o Celestii w zamku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Biegnę do niej by jej pomóc. Nie zostawię jej na pastwę losu... nie jestem taki jak inni ludzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 12, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Leżała nieprzytomna w kałuży krwi w sali tronowej, tuż obok portalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Podchodzę do niej i ją podnoszę. Następnie udaje się do Twilight, następnie mówię. - Jest nieprzytomna. Pomóż jej, ja muszę coś załatwić - powiedziałem po czym przeładowałem broń i schowałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 13, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 13, 2013 Twilight natychmiast zawołała kilka jednorożców i wspólnymi siłami wniosły Celestię do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts