KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Zaczynam swoją pałaszować i sprawdzam czy jest już info w sprawie Rainbow Dash... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Już się obudziła, nakarmili ją, napoili, wkurzona, że nie może stąd wyjść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Może... co ja gadam, przecież wredna dla mnie była... ale skoro jakoś chce załagodzić ten nasz spór to muszę, choć nie chce... idę do Rainbow spytać się jak się czuje. Wiem jak się czuje ale lepiej będzie usłyszeć to od niej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - A jak się może czuć kucyk prawie zagłodzony na śmierć? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 - WIem... Mam pytanie. Czemu tak się wobec mnie zachowujesz. Ja się staram być dla ciebie miły i w ogóle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Sorki, ale ja nie mam bladego pojęcia co się działo w ciągu ostatnich kilku miesięcy! - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Westchnąłem... tłumacze jej od tego momemntu który ostatni raz pamięta... wszyściutko co się działo... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - No nieźle - powiedziała. - Co u Twilight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Wszystko dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Fiu... - odetchnęła. Wciąż była wychudzona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Może przynieść ci coś do jedzenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Na razie nie trzeba - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 - Dobrze... jak byś czegoś potrzebowała to jestem do dyspozycji - powiedziałem i w myślach sprawdzam jakie ma o mnie zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Nie lubi cię, ale też nie nielubi. Bardziej... Uważa, że jesteś spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 To dobrze... wracam do Twi z wieściami o Rainbow... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Uśmiechnęła się. Jej stan był coraz lepszy. Jeszcze nie idealny, ale dobry. Jakaś zebra powiedziała wam, że możecie już wracać do Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Pytam się kiedy Rainbow wraca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Razem z wami, tyle, że ona do szpitala w Ponyville, a wy możecie od razu do domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Podziękowałem mu i przenoszę nas (Ja Twi Spika Lily Bolt i Rainbow) do miejsc docelowych... Edytowano Styczeń 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Po chwili maluchy spały w swoich kojcach, Twilight leżała w łóżku, ty stałeś w sypialni obok niej, a Dash leżała w szpitalu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 No cóż... pierwsze co powinienem zrobić to... SPRAWDZIĆ CO Z MOJĄ RESTAURACJĄ!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Wszystko było kiedyś w krwi kucyków, ale teraz już wyczyszczone. Wyposażenie również zostało naprawione lub wymienione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Sprawdzam czego mi brakuje do otworzenia restauracji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2014 Okazało się, że nawet zgarnęli ci składniki, więc teraz tylko ustalić menu i pracowników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 (edytowany) Najpierw idę poszukać pracowników... czyli jakiegoś kucharza, kelnerkę i szefa sali... Przy okazji sprawdzam co u Ghosta Edytowano Styczeń 6, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts