Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Kryształy: jest. Sałatka: z lekkimi przeszkodami w postaci braku marchewki, jest. Kaszka: bez problemów, jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to zajebiście wszystko jest... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Po kilku minutach obudziły się bachurki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to podaje im kaszki... stojąc dzielnie z mopem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Lily zjadła grzecznie pół swojej porcji, a Bolt zjadł prawie całą swoją, po czym rzucił ją na podłogę i spróbował wyrwać Lily jej miskę. Jeden z jego dolnych siekaczy wylądował w plamie kaszy na podłodze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Zaraz będę go nazywać Bolt Bez Zębny... staram się go "naprawić" i mopem posprzątać kaszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Po chwili ząb zrósł się ze swoim miejscem. Maluch uśmiechnął się. Jeden efekt uboczny: ząb zrobił się złoty. Ale już go nie możesz wyrwać. Poproś Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 ... KURWA ZROBIŁEM JAKIEGOŚ ALFONSA... wiem, bo kiedy byłem w USA to miałem sąsiada który był alfonsem i miał w cholerę złotych zębów... acha... teleportuje się do mojego starego mieszkania w Kanssas... czas przenieść trochę rzeczy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Po chwili już stałeś w miejscu, w którym mieszkałeś przez lata swego życia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Jakie kurwa lata... od 2002... a jest 2014 ziemskiej rachuby. Czy 2015... nie wiem... więc przenoszę swoją konsolę XBOX 360 plus swoje 8 gier (FIFA14, Battlefield 3, Halo Reach, Kinect Sport, Kinect Adventure, Dead Island, Wiedźmin 2 i GTA V), Telewizor 47 cali, i mojego laptopa ASUS z paroma grami i z 200 GB filmów... Edytowano Styczeń 7, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Jakoś udało ci się za pomocą patyka popakować to do starego plecaka. Zmniejszyłeś to do rozmiarów lalkowych w celach podróży. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Sprawdzam czy jest jeszcze mój tablet i Smartfon zapasowy (bo poprzedni mi ktoś podpieprzył, podejrzenia oczywiście na Capo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Oba zmniejszone do wersji kucykowej wylądowały w plecaku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to mogę wracać do domu... potem złączam to do źródła zasilania i jakoś podłączenie do neta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Neta nie ma, Twilight pomogła z wykonaniem małego źródła zasilania. Pod postaci chmurki burzowej zamkniętej w pudełku i podłączonej kablem do gniazdka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Wciąż staram się coś wykombinować coś z tym internetem... bez tego nie ma życia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Nic. Może z czasem coś wymyślicie, ale teraz nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to do tego czasu nie mam życia... No nic... pytam się czy już wszyscy zjedli śniadanie sam się przysiadając... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Wszyscy już pochłonęli, a ty głodny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to szybciutko wpierdalam i sprawdzam czy mam jakieś obowiązki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Tylko opiekować się bachurami i szukać personelu restauracji... No i ustalić menu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Personel... no kurwa stracę... Capo może być szefem sali, i wiem że może przez niego zbankrutuje... wyśle mu SMS... kurwa, on nie ma komóry. No to wysyłam list... pobawię się maluchami, a menu zostawię na wieczór... teraz... GTA V!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Dobra... Zabawa z maluchami... Niezłe se wyzwanie zrobiłeś, gdy jeden błąd to utrata zęba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Idę do maluchów... i zaczynam zabawę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Ok... Gdy rzuciłeś do nich piłkę, zaraz dostałeś nią w głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts