KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Ał... znajduje jakiś inny sposób zabawy by nie dostać przy okazji... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Zabawa miśkami... Jeden z nich znalazł się w twoim pyszczku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Znajduje ODPOWIEDNI sposób zabawę z dziećmi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Wszystkie zabawki leciały w twoją stronę. Gdyby Lily nie była taka mała, pewnie straciłbyś przy tym kilka zębów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 ... - Lubisz ostre wrażenia, Lily? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 W odpowiedzi musiałeś się uchylić przed nadlatującym oślinionym gryzakiem Bolta, który twoja mała wyrwała mu z zębów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 - Takaś cwana? No to choć - powiedziałem po czym idę z nią na Xboxa i odpalam Dead Island... oczywiście unikając wykrycia Twi, bo jak się dowie że pokazuje dziecku horror... tak na pudełku jest... to skończę marnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Po godzinie wyjaśniania małej, jak się gra, była już uzależniona od widoku krwawych zombiaków. Bolt zapłakał, gdy zobaczył, jak odcina maczetą głowę jakiejś babie w bikini. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Wynoszę go i zaczynam go uspokajać... jak co to nie na mnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Maluch ucichł. Po kilku gryzakach. Twilight brała prysznic na górze. W końcu kiedyś zejdzie na dół, a wtedy będziesz w grobie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Jak mówię... jak odkryję to udaje niewiniątko... a co ja się będę krył bo nie powinna się dziwić że Lily to fascynuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Eee... Lily chyba nauczyła się obsługiwać głośniki. Słyszałeś zombiaki w całym domu. - Co się tam dzieje? - zapytała z góry Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Przyciszam szybko i zganiam Lily wiedząc że zaraz dostanę... - NIC KOCHANIE!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Twilight chyba coś podejrzewała, ale nie zeszła na dół. Lily cię ugryzła i doraczkowała do telewizora. Po chwili znowu siekała zombiaki na cały regulator. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 KURWA MAĆ!!! MAM!! biorę słuchawki od komurki i podłączam do xboxa potem zakładam Lily... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Lily nastawiła je na pełną głośność. Ten mały geniusz horrorowy po godzinie już siekała pana White'a. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 ... Jak ona to kurwa robi? MI TO ZAJĘŁO PIERDOLONE 2 DNI!! Non stop Playning rules Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Kilka minut później gapiła się na ciebie, trzymając w zębach ulotkę Dead Island: Riptide. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 (edytowany) Eee... wiem co teraz. Nie kupie = udusi mnie we śnie. Kupię = znów przejdzie w godzinę... więc kupuje. Edytowano Styczeń 7, 2014 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Po kilku minutach już broniła obozu. Gapiła się w ekran jak zaczarowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 No to happy wychodzę z pokoju... sprawdzam która jest data bo chyba zbliża się zima... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Nom. Wrzesień. Czas szykować horrorowe gry pod choinkę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Yup gry strachu cza kupić... Fear... Dead Space... Autobiografia Biebera... mam sporo czasu na rozmyślanie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 7, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2014 Chyba nie bardzo... Zobaczyłeś, że Lily ogarnia GTA V... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 ... No ja pierdole... WIDAĆ ŻE MA COŚ PO MNIE!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts