KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 - Ja Biore Bolta, Ty bierzesz Lily - powiedziałem po czym odbieram tablet tak by młody go nie przejął. Ciekawe co będzie jak pójdę do roboty... wolę nie wiedzieć jak tutaj będzie horror bez jednego z dwóch dorosłych kucy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Bolt się jej wyrwał i popędził za tobą. Lily puściła niechcący pada. Wtedy zobaczyłeś pierwszy rage tej małej diablicy. Cała się zaczerwieniła z wściekłości, uderzyła kopyto Twilight tak mocno, że aż ta syknęła z bólu i ją puściła. Lily podskoczyła, złapała pada i schowała się na szafie. Nie wiem, jak ona tam wlazła. Po prostu wspięła się po książkach. Już skitrała tam pilota, więc po prostu uruchomiła grę. Słuchawki nie mają tak długiego kabla, więc głosy zombie rozległy się na całe mieszkanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 - LILY ODDAJ PADA! - rzekłem do Lily wiadomo jakim tonem. Nikt nie będzie robił krzywdy Twi, nawet jeśli to rodzona córka... przegięła. Zarobiła sobie właśnie szlaban na XBOXa na tydzień... bo na dłużej nie można ukarać dziecka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Mała pokręciła główką i powiedziała swoje pierwsze słowo: - Mój! - po czym naciągnęła na głowę koc, który wcześniej tam wciągnęła i wróciła do gry. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Cofnąłem się. - Ona ma niemal dwa, trzy miesiące i już mówi? To u was normalne? - spytałem się zdezorientowany... serio, łeb mnie zaczyna napieprzać już od tego świata i ich logiki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 - Tyle, że powinna dopiero seplenić "tata" lub "mama" - powiedziała Twilight, podchodząc do ciebie. Na kopytku miała siniak po uderzeniu Lily. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 No to mamy problem. - Typowy objaw uzależnienia od gier - przykładam kopyto do głowy by pomyśleć. - Zwykle takie objawy występują do miesiąca grania po 7 godz dziennie, ale żeby tak od razu? Trzeba szybko zareagować... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Meh... Tylko jak, kiedy bije i kopie, gdy ktoś jej pada zabierze? Może przekupić ją horrorem? Nie wiem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 - Trzeba pomyśleć co trzeba zrobić... trzeba jej pokazać coś fajniejszego od gier... coś co ją przykuje do tego uwagę tak że zapomni o konsoli... - zacząłem myśleć co to takiego... Może Boks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Bolt dalej próbował wyrwać ci tableta. Lilly wciąż grała. Twilight nie znała się na telewizorach, więc bezradnie zasłoniła uszy, by nie słyszeć zombie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 - Mam coś czego ona nie przewidziała... Lily. Jeśli zaraz nie przestaniesz, nie dostaniesz prezentu - powiedziałem do niej stanowczo... może to pomoże. Planuje jej kupić Red Dead Redemption Undead. Czyli western z zombi... bo widać że ich lubi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Pauza gry. Czerwone ślepka wbiły się w ciebie. Przewiercały ci duszę szukając sposobu na odkrycie sekretu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wyciągam kopyto. - Oddaj pada... i zejdź do nas - powiedziałem tonem swoim naturalnym głosem, a nie wzmocnionym gniewem. Czekam na jej reakcje i mam nadzieje że się uda to... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Pad spadł na ziemie przed tobą, ale Lily ani drgnęła. Wciąż przewiercała cię oczkami. A Bolt próbował zaślinić ci tablet. Wciąż trzymałeś go za wysoko, więc tylko opierał się o ciebie z wyciągniętym jęzorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 - Choć do mnie... zrozum długie granie jest szkodliwe dla zdrowia, i twoich oczków. Nie robię ci tego by ci dopiec, tylko dla twego dobra... proszę, choć do mnie - powiedziałem wyciągając kopyta i przykucając... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Mała zlazła jak Spiderman do góry nogami po półce i podczołgała się do ciebie. Widać było, że chętnie by jeszcze rozczłonkowała kilkaset zombiaków. Tylnym kopytem wcisnęła jeszcze SAVE. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Przytulam ją kiedy już do mnie podejdzie. Teraz wiem że córka jest 100% ja, na mnie też coś takiego działało jak byłem mały. Ciekawe czy Bolt ma coś po mnie prócz jamy gębowej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Mała również cię przytuliła. Bolt wciąż podskakiwał do tableta. Lily najzwyczajniej w świecie wzięła tablet w pyszczek, wlazła na szafę, położyła go i wróciła, dokończyć przytulasa. Bolt się rozpłakał. Już nie tak głośno, ale zawsze coś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Do przytulania dołączam też Bolta... kocham swoje dzieci po równo... i nigdy ich nie zawiodę jako ojciec. Wiem ze będą wzloty i upadki, ale jakoś przetrwamy jako jedna wielka rodzina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Bolt wciąż ryczał. Lily cicho cię przytulała. Normalnie rodzinka.pl. Twilight też się dołączyła do przytulania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Przytulam ich wszystkich jednocześnie próbując jakoś uspokoić Bolta by przestał płakać. Udało mi się uspokoić konflikt na tle rodzinny... coś mi się samo ocena poprawiła ale tylko niewiele. No cóż tule ich dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Wszyscy cię tulili, ty tuliłeś wszystkich. Bolta przekupiłeś Scooby Doo. Twilight przyniosła wam ciasteczka. Nie było czasu na zrobienie kaszki, wiec maluchy tylko powoli pogryzały. Wszyscy się już uspokoili. Za parę miesięcy szkoła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 ... Z tego co pamiętam kuce szybciej dorastają więc... nie dziwie się że posyłają ich do szkoły. Ale ich szybko odeślą bo Bolt wpierdoli dziennik kiedy wychowawczyni będzie chciała wpisać naganę Lily za pobicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Lily-niewiniątko włączyło na telewizorze potulnie Kubusia Puchatka. Na to Bolt zaczął z zainteresowaniem oglądać i powtarzać dźwięki bohaterów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Uśmiecham się i obejmuje kopytem Twilight. Problemy na razie były niezłe, ale i tak muszę powiedzieć jej że za dwa dni moja restauracja będzie wreszcie otwarta... chyba że mi ją ktoś podpali w nocy, to ja bym chyba się zabił... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts