Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Dopiero teraz spojrzałeś na zegarek. Jedenasta w nocy... Bachory powinny już chrapać. Twilight ziewnęła. Boltowi oczka się kleiły. Lily próbowała zamaskować senność. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 - No... pora iść spać - powiedziałem powoli zasypiając ale nie aż tak szybko by paść na ziemie i zasnąć. Biorę maluchy, wyłączam TV i niosę ich do ich kojców... następnie kładę się koło Twilight i obejmując ją, zasypiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Twilight na dobranoc jeszcze cię pocałowała. Gdy się obudziłeś, reszta wciąż spała. Dwunasta w dzień. Lily nie było w kojcu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Za pewnie nabija Expa w Dead Island... dla pewności idę sprawdzić... muszę jej wydzielić godzinę grania, inaczej akcja się powtórzy jak wczoraj. Przy okazji zrobię naszej piątce śniadanie, chyba że Spike się już obsłużył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 Lily spała przed telewizorem z padem w kopytkach. Włączony był death screen z BF3. Mała pomachała przez sen kopytkami i przewróciła się na drugi bok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 10, 2014 Share Napisano Styczeń 10, 2014 Uśmiecham się... wyłączam konsole i TV a następnie odnoszę ją do kojca... trzeba zrobić teraz owe śniadanie byśmy się mogli najeść... no to do dzieła Allanie Sparkle... nie to głupio brzmi... zostanę przy swoim nazwisku, Allan Johnson i Twilight Johnson... dobra to też dziwnie brzmi... Zostańmy przy swoich nazwach, tak będzie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 10, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 10, 2014 W końcu zrobiłeś naleśniki dla siebie i Twilight oraz dwie kaszki z kawałkami ciastek dla maluchów. Spike zdążył się już napchać. Aktualnie drzemał na parapecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 A to śpioch jeden... zajadam się naleśnikami, a jak skończę to zanoszę go do kojca. Cza będzie dziś ustalić menu w którym będą potrawy do wystawienia w restauracji. Mam cały dzień, no chyba że mi ktoś przeszkodzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 Twilight z dzieciakami jeszcze spali. Miałeś więc kupę czasu dla siebie. Szybko dokończyłeś menu. Według patyka została ci jakaś godzina do pobudki Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 No to cała godzin a dla mnie, więc sobie ją zagospodaruje. Więc cicho biorę lalka i idę oglądać the walking dead. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 (lapka nie lalka ) Zrodził się problem. Gdybyś od razu zaczął oglądać, pobudziłbyś cały dom. Za głośno by było, a słuchawki ma Lily. Gdybyś spróbował jej zdjąć, obudziłbyś ją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Kurwa... No to szkoda. Może znajdę sobie zajęcie na tą godzinę, tylko muszę pomyśleć co. Może poczytam sobie tą książkę o smokach co ostatnio... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 Kolejny problem. Ta książka została w Zeberze. Nie mieli jej egzemplarza w Ponyville. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 No to biorę obojętnie jaką książkę która by mnie zaciekawiła i czytam ją przez ten czas... jeśli nie znajdę to zaczynam sprzątać... cokolwiek będzie. Mam nadzieje że restauracja nie okaże się niewypałem... tyle serca w nią włożyłem i mnie coś trafi jak coś się stanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 W końcu wyszło, że sprzątałeś. Głównie ślinę Bolta z jego poduszki. On spał jak nie wiem mocno, więc mogłeś mu wymienić kołdrę na czystą i nieoślinioną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Wymieniam więc kołdrę i dokańczam sprzątanie... pod koniec sprawdzam za ile się Twilight obudzi. Bolt nieźle potrafi spać... oboje z Twilight mamy twarde sny... zawsze wstajemy o tej której sobie założyliśmy. Więc to pewnie po nas obojgu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 Twilight powinna się obudzić za... Pięć minut. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 No to biorę tacę... i elegancko zapierdalam z nią na górę i wchodzę do naszej sypialni i podchodzę z nią do łóżka. Jest moją księżniczką więc traktuje ją jak księżniczkę, a księżniczki dostają śniadanie do łóżka... nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 Twilight obudziła się i ziewnęła. Spojrzała na tacę i się zarumieniła. - Nie musiałeś - powiedziała i zaczęła jeść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 - Owszem musiałem - powiedziałem dalej stojąc... - Moja Śliczna Księżniczka zasługuje na takie traktowanie - powiedziałem całując ją w policzek. Mówię prawdę, mi przyjemność sprawia powodowanie uśmiechu na jej słodkiej lawendowej twarzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 11, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 11, 2014 Twilight jeszcze raz się zarumieniła. Również cię pocałowała. Tacę przytrzymała magią, by nie spadła z łóżka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 11, 2014 Share Napisano Styczeń 11, 2014 Cierpliwie i bez pośpiechu czekam aż skończy jeść... w między czasie sprawdzam co u maluchów. Widać że jej ze mną dobrze, w takim razie się cieszę... nie muszę się przejmować niektórymi słowami jej rodziców... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Lily dalej spała przed telewizorem, a Bolt żuł nową pościel przez sen. Po paru minutach już się nie różniła od tej poprzedniej. W sensie poziomem zaślinienia, bo kolorem wciąż się różniła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Uśmiecham się patrząc na moje dzieciaczki... jeśli Twilight skończyła już jeść, to sprzątam pozostałości, a jeśli nie to czekam dalej cierpliwie. No jutro jest otwarcie mojej restauracji, i naprawdę mnie ciekawi jak ona będzie funkcjonować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Twi uparła się by samej odnieść tacę do kuchni. Przy okazji przyniosła na górę Lily i włożyła ją do kojca. Mała się obudziła, co zresztą zrobił też Bolt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts