Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Niektóre smoki mają po dwa rodzaje broni w ogniu, inne więcej. Ten tu Śpioch ma w oddechu gaz usypiający. Uśpi się ludzi, w siatkę i do ich świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Znakomity plan... Sam bym na niego nie wpadł. TO gdzie zaczynamy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Tam gdzie są ludzie. Tutaj już ich nie ma. - zagwizdała i ptaszki zrzuciły sieć na rannych i martwych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Poklepałem ją po plecach. - Świetny plan zakończenia bezkrwawo konfliktu. Gdzieś ty była kiedy ludzie prowadzili wojnę o byle drzwi do kawiarni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Wciąż tutaj - powiedziała, a ptaki wyciągnęły z korony drzewa następną sieć. Smok ryknął, już nie w twoją stronę. - Ty jesteś człowiekiem, więc... Wiesz, gdzie mogli pójść? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Najpierw zbombardują duże miasta, zniszczą spichlerze byście nie mieli co jeść. Następnie zabiorą się za mniejsze wioski jak i miasteczka. Po pewnym czasie zaczną zabijać wszystkich którzy będą się przeciwstawiać nowemu porządkowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Duże miasta?! - pisnęła i podeszła do smoka. Podleciała, stanęła mu na pysku i coś powiedziała. Następnie stanęła na twardym gruncie, a smoczysko z ptakami poleciało gdzieś. - Teraz możemy radzić katastrofie tylko sami. Miałam w domu strzykawki usypiające - powiedziała i ruszyła w stronę swojej chatki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Czym prędzej ruszam za nią. - Ile ich masz? Bo jeśli dostanę trochę złomu to mogę wam zmontować coś co pomorze wam te strzykawki wbić w ludzi na odległość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Dosyć duży zapas, a jeśli zabraknie, można poprosić w szpitalu - powiedziała. Dotarliście do jej chatki. FS poszła do ciemnej piwnicy, przywitała się z rodziną szczurów i spróbowała popchnąć jakąś skrzynię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Czekaj, pomogę ci! - krzyknąłem po czym wziąłem skrzynię i wynoszę ją na dwór. - Gdzie ją zabrać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Tam, gdzie powinni być ludzie, czyli idziemy na stację, a potem pociągiem do Manehattenu - powiedziała i wróciła na sekundkę do domu. Po chwili wróciła z niewielką apteczką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Idziemy - powiedziałem, po czym ruszyłem za nią na stacje by wyruszyć do Manehattanu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Na stacji kolejowej było prawie czerwono od krwi, ale ekipa pociągu jakimś cudem przeżyła. Wpuścili was bez biletu i ruszyli pędem w stronę Manehattenu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Siadam koło Fluttershy. - Przepraszam za swoją rasę, nie wiem jakim cudem się tutaj znaleźli ale obiecuje że zniszczę to coś co ich tutaj sprowadziło. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Magii waszymi sposobami nie zniszczysz. Może nie jestem w niej taka dobra, co Twilight, ale wiem, że taki portal może zamknąć tylko ten, kto go otworzył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Nie widziałaś ludzkiej technologi. Nie zdziwiłbym się jak by w strefie 51 budowali portal między wymiarowy, ludzie zrobią wszystko by wygrać, nawet spuszczą bombę Jądrową. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Fluttershy spojrzała na ciebie. - Jest u nas jeden kucyk, konkretniej jednorożec, który potrafi przemieszczać się pomiędzy światem ludzi, a Equestrią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Jak się nazywa? Może mi pomoże w odwecie na USA. I gdzie mogę go znaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Nazywa się Lyra. Kiedyś przyniosła nam coś o nazwie wyrzutnia rakiet. Nawet nie zarysowało tarczy Twilight, a huk było słychać w Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Bazooka z II Wojny Światowej nawet by łajna nie rozwaliła. Ale granatnik AT4 już tak. Później mi się Lyra przyda do odwecie na ludziach. Zniszcze to po czym się długo nie pozbierają, i obiecuję wam że dopadne tego bydlaka który zarządził atak na was. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Żadnego ataku nie wesprę - odezwał się głos za tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Odwracam się za siebie, by spoglądnąć kto to powiedział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Była to zielona jednorożka. W grzywie miała jaśniejsze pasemka, a na boku lśniła złota lira. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Lyra, tak? Wystarczy że mnie przeniesiesz do ludzkiego świata, i zniszczę portal, co zatrzyma atak ludzi... bez dowództwa nie wiele zdziałają. Potem zamkniesz portal, a ja zrobię to co chciałem od dawna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Po pierwsze... Nie umiem przenosić pasażerów. Po drugie. Celestia otworzyła, Celestia jedna umie zamknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts