Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Nie bardzo rozumiem, co chcesz mi przekazać. Equestria nie wypowiada wojen - powiedziała Luna. Odwróciła się ponownie w stronę drzwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Chodzi o to, że kuce będą nie lubić Persji już za fakt że są tam ludzie, wiesz czemu... Znalazł by się taki który by spróbował się pozbyć tego państwa i jego popchnięcie sprowokowało atak na wasz kraj. Persowie już długo byli pomiatanymi, głównie przez amerykan a strukturą NIE RÓŻNICE SIĘ NIC. Macie taką samą kulturę w 89%, tym samym językiem władacie. W tej chwili już za same podobieństwa w tej dziedzinie do Ameryki macie z Persją ujemne stosunki. Musicie pokazać że nie jesteście tacy jak USA, inaczej wystarczyła by jedna mała prowokacja, JEDEN ZWIADOWCA, a Persja rzuciła by się na was... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 - To spróbuj sam sprowadzić swe państwo na właściwą ścieżkę. Z twojego monologu wynika, że to Persja jest bojowo nastawionym krajem - powiedziała, przystając na chwilę, ale po niej znowu ruszyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 - TO zobacz dlaczego - powiedziałem po czym pokazałem jej wspomnienia. Widoki spalonych ciał dzieci przez amerykanów... rozstrzelanie domniemanych powstańców w 1946... spalenie bez podstaw pięciu wiosek gwałcąc przy tym kobiety, i nawet małe dziewczynki zaczynając od siedmioletnich dziewczynek... zagazowanie rodziny która pomagała mojemu ludowi w 1980 roku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Dziękuję ci za te "piękne" widoki, ale to jest podstawa by twierdzić, że USA nie ma żadnego podobieństwa z Equestrią. Wręcz przeciwnie, jest podobna do Persji. Również zostaliśmy zaatakowani przez USA - powiedziała, a jej kontury jakby się rozmyły. Jakby ci się wzrok pogorszył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Zanim odejdziesz... wybacz. Po prostu jestem zrozpaczony że moja żona będzie zamknięta w... tym - wskazałem na drzwi do jej... celi... bo tylko tak to mogę nazwać... do oczu znów nachodzą mi łzy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 - To pomieszczenie jest magiczne. Stara się dostosować do wspomnień kucyka o domu, jednocześnie wymazując wszystko o innych. Gdyby zamknąć tu nastolatkę, która miała w swoim pokoju ściany obwieszone zdjęciami, wszystko byłoby takie same, ale ściany byłyby gołe - wyjaśniła. Podeszła do ciebie i powiedziała do ciebie prawie szeptem: - Moja wola jest słabsza od jej. Ja siedziałam w tym pomieszczeniu przez rok. Nie powiem, by był to najszczęśliwszy rok mojego życia, ale wolę to, niż łażenie po ulicach i... - głos uwiązł jej w gardle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Wiem... - powiedziałem... spuszczając głowę - przepraszam za to co przed chwilą powiedziałem. Jak już mówiłem, załamany jestem że jak coś pójdzie nie tak, to moja żona... pójdzie do odstrzału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Nie do odstrzału. To nie będzie publiczne. Wtedy wszyscy wiedzieli o chorobie. Teraz, to będzie tutaj. Jeśli nie wyzdrowieje, to tu zostanie - powiedziała niezbyt pocieszająco Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Westchnąłem... - To ja już może pójdę zanim się bardziej rozbeczę - powiedziałem idąc przez korytarz... mam nadzieje że wszystko się skończy dobrze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Na zewnątrz czekały maluchy. Bolt ma chyba jakiś szósty zmysł, bo się rozbeczał. Lily zobaczyła ciebie i nawet po jej policzkach popłynęło kilka słonych kropli. Teraz to do brata i liczyć, że was nie wywali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Staram się pocieszyć maluchy... i informuje ich że jedziemy na parę dni do mojego brata, poznają swoją rodzinę bliżej i proszę by Lily szczególnie nie okładała tam nikogo... bardzo ją proszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Lily niechętnie pokiwała głową. Bolt dalej chlipał, wlazł ci na grzbiet i zwinął się w kłębek. Lily stanęła obok ciebie gotowa do teleportacji. Czuło się taką pustkę po Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Prawda... nie ma jej, to nie oznacza że nie będzie z nami duchem... a my z nią. Rodzina potrafi się wspierać na odległość. Kocham swoją rodzinę, i zrobię dla niej wszystko... po chwili, gotowy do teleportowania. Więc przenoszę się z dzieciakami do Faruka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Który akurat jadł zupę. Wylał ją, gdy was zobaczył. Do tego się zakrztusił. - Skąd... Wy... Tu... - wykaszlał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Pomagam mu się wykrztusić i następnie mówię. - Uroki włóczni Lucjana. Bracie... - powiedziałem już po tym jak się odksztusi... ciekawe jak zareaguje na moje dzieci... i jak Lily zareaguje na niego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Maluchy pokazały się z ich najlepszej strony. Czyli według ciebie z najgorszej. Bolt go polizał i zaczął żuć jego bluzkę, a Lily zaczęła walczyć z nim na spojrzenie. On się nie skapnął i przegrał. Za co dostał z liścia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 A ja na to robie... Facehoof... staram się ograniczyć ten chaos i tak wiem że potem dostanę w ryj... HAHA pudło... nie od Lily, ale od Faruka z słowami, po co je tutaj przyprowadziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Po co je tu zabrałeś? - zapytał od razu, masując policzek i próbując oderwać Bolta od bluzki. Ucierpiała na tym bluzka. Lily złapała brata za ogon i również zaczęła ciągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Staram się jakoś go oderwać nie rozwalając koszuli na strzępy. - Twilight ma Kwarantanne, i nie możemy się z nią widywać. A to że jej rodzice nie za bardzo mnie lubią, wręcz czyhają na me życie, zaczęli by coś podejrzewać. Przyjaciele powiedzą że wyjechaliśmy na krótkie wakacje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 - Współczuję z powodu Twilight. A ich nie można też na kwarantannę? - zapytał, gdy Bolt wreszcie się od niego oderwał. Dosłownie, bo z kawałkiem bluzki. Maluch zaczął go żuć, zadowolony z siebie. Lily zrobiła tylko to, co Lily zrobić potrafi. Przedstawiła ci scenę zombie jak w teatrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 - To jest normalne zachowanie źrebaków... znaczy normalne zachowanie moich dzieci. Wiem że apetyt na wszystko, Bolt - wskazuje na niego - ma po mnie. Ale nie wiem czemu Lily - wskazuje na nią - lubi okładać bogu ducha winnych przechodniów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Tymczasem Lily udawała, że rozcina coś nożem przed sobą. Popukała cię w kopyto, byś odgadł, o co chodzi. Faruk gapił się na maluchy, jakby były kolejnymi cudami świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Sprawdzam o co jej chodzi... choć coś mi mówi że pożałuje teraz tego. Mam naprawdę złe przeczucia co do tego wszystkiego... moje dzieci w Persji... na stówę przy następnych odwiedzinach, Faruk da Defcon 3... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 14, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 14, 2014 Mała znowu odstawiła zombiaka, a potem, jakby cięła coś przed sobą. Faruk gapił się na was. - To może... Wam znaleźć domek? - zapytał, najwyraźniej szukając wymówki by się wydostać z tego pokoju, w którym siedzą te demoniczne bachurki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts