KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Zaraz, chwilunia. CELESTIA SPROWADZIŁA TUTAJ LUDZI?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Nie wiem, czemu, wiem tylko, że ona otworzyła. Coś mówiła o odesłaniu na życzenie kogoś tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Położyłem obie ręce na twarzy. - Otworzyła w USA, inaczej nie było by tutaj wojska. Najbezpieczniej jest otworzyć na pustyni koło autostrady, wtedy wojsko się nie dowiedziało by o tym świecie. Ciekawi mnie kto chciał wracać do tamtego syfu, malarii, Jumy i bóg wie co jeszcze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Z tego, co mi wiadomo, to wy. Wtedy, pierwszego dnia prosiliście o portal. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Walnąłem się w głowę. - Wtedy się bałem, nie wiedziałem co z nami zrobicie. To wszystko moja wina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Nie użalaj się nad sobą, tylko coś z tym zrób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Wiem - spoglądam na mój pistolet. - Zrobię to co do mnie należy, ale mam jeden dylemat. Mam nie zabijać ludzi, jak oni będą strzelać do mnie? To jak mam walczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Mówiłeś, że potrafisz zrobić taką wyrzutnię środków nasennych - powiedziała Fluttershy pokazując skrzynię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Ale potrzebuję trochę złomu, parę przewodów, zapalnika, dwóch tub, prostokątnej skrzyneczki. To powinno mi wystarczyć do stworzenia takiej broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Czekaj sekundkę! - rzuciła Lyra i pogalopowała w stronę Ponyville. Po chwili wróciła trzymając magią dwa silniki samochodowe i kilka rur, jakie się używa na budowie. Położyła to wszystko na ziemi. - Wystarczy? - zapytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Skąd ty masz silnik samo... zresztą nieważne. Po rozłożeniu silników, powinno starczyć na trzy - cztery sztuki karabinów na naboje nasenne. Umiecie jak by co z tego strzelać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Gdybyś wiedział, ile razy patrzyłam jak trenujecie... - powiedziała Lyra, patrząc w niebo. - J-ja nie bardzo - dodała nieśmiało FS. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Nauczę cie Fluttershy. Nie po to trzy lata uczyłem irackich żołnierzy strzelać, kuca też spróbuje nauczyć. Tylko muszę zrobić odpowiedni karabin dla ciebie, bo z mojego raczej nie postrzelasz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Acha... Dobrze... - powiedziała cichutko pegazica. - Kiedy zaczynamy? - zapytała Lyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Możemy od razu. Zależy czy jesteś zmęczona, czy nie. Pytam, bo chyba nie chcemy karabinów które będą znosić mocno w prawo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Nikt z nas chyba zmęczony nie jest... Prawda? - zapytała FS, a Lyra pokręciła głową. - Zapomniałabym: Następnym razem sprawdź silnik SWOJEGO samochodu - rzuciła do ciebie jednorożka, wymownie spoglądając na jeden z silników. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Zaraz zaraz... JEDEN Z TYCH SILNIKÓW JEST Z MOJEGO CHEVROLETA?! NO JA NIE WYTRZYMAM, KIEDY? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Dokładnie tydzień temu - powiedziała szczerząc zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Spojrzałem na nią podejrzliwie. - Co jeszcze wzięłaś z samochodu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Tylko takie coś, co się podobno nazywa gaśnica awaryjna, czy jakoś tak... Zasypało pianą cały mój dom! - zaśmiała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Ta piana, służy do gaszenia ognia w ludzkim świecie. Przecież na obudowie jest instrukcja obsługi w sześciu językach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Wiem, przeczytałam. Niestety, nie było tam, jak to zatrzymać. - zachichotała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Ciężko westchnąłem. - Ile jeszcze zostało do tego miasta? Muszę wiedzieć ile mamy czasu na stworzenie tej broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Już jesteśmy - powiedziała Lyra. Pociąg zaczął zwalniać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Nie miałem nawet czasu by rozebrać części. Poradzicie sobie beze mnie, bym miał czas na zrobienie tej broni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts