Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Twilight czuła twój dotyk. Ty czułeś jej ciepło. Klacz wciąż płakała i spróbowała ciebie przytulić. Przeniknęła cię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 - Wada zaklęcia Włóczni Lucjana. Możemy się czuć bez konsekwencji, będziesz mnie też słyszeć, lecz wadą tego jest przenikanie przez wszystko. Moje ciało i śpiące dzieciaki są obecnie w Persji. Jak bym do Ponyville wrócił bez ciebie, zaczęły by się pytania, a tak to powiedzieli że wyjechaliśmy na wakacje... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Twilight pokiwała głową i wciąż płakała. Spróbowała wymusić w sobie uśmiech, ale wyszedł jej grymas. Nie wiedziała, gdzie jesteś, więc wlepiła oczy w podłogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Idę przed nią... - Teraz jestem przed tobą i siadam właśnie - powiedziałem po czym tak robię... następnie wpatruje się w nią... - Ewentualnie możemy spróbować we śnie, lecz nie wiem jakie jest ryzyko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 - We śnie jest tak samo, jak na jawie - powiedziała, spoglądając w stronę, z której dochodził twój głos. Miała szkliste oczy, jakby zaraz miała się znowu rozpłakać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 - Nie płacz... jestem tutaj przy tobie... może nie ciałem, ale duchem tak... Podczas ślubu pamiętasz moją przysięgę? "Póki śmierć nas nie rozdzieli, póki nasza miłość będzie trwać, zawszę będę przy tobie, jak nie ciałem, to duszą" Większość ludzkich mężów zapomina swoje przysięgi po tygodniu od wyjścia za mąż... - podchodzę do niej i całuje ją... - ... ja będę ją pamiętać zawszę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Twilight lekko się uśmiechnęła do ciebie. Jednak wciąż byliście rozdzieleni przez jej chorobę. Miała wory pod oczami, nie mogła zasnąć z powodu koszmarów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Jezus Mode Activated... - Sny to tylko obrazy narzucone nam przez mózg... nie są prawdziwe. Każdy ma władzę nad swoim snem, niezależnie od jego typu. Nawet koszmar można zwalczyć od środka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Uśmiechnęła się i spróbowała cię przytulić. Jej kopyta przeniknęły przez ciebie, a ty poczułeś jedynie ich ciepło. Ten tryb ducha jednak nie jest taki cudowny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Odwzajemniam niby tulenie. Ale plus w tym że moje ciało powinno być wypoczęte jak wrócę... ale strażnicy muszą mieć teraz miny... no chyba że wiedzą że tu jestem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 - Jednak to nie to samo - powiedziała i usiadła na łóżku. Poklepała miejsce obok siebie. Jej oczy były półszare, ale nie widać by jej to sprawiało ból. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Siadam... przynajmniej się staram... strażnicy muszą mieć niezły ubaw... oni widzą jak klacz gada do siebie, a my widzimy jak mąż i żona rozmawiają... Luno, błogosław tą zajebistą włócznie, choć niekiedy jest naprawdę wkurwiająca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Jednak są duże wady. Nie możecie się normalnie przytulić, zobaczyć, pocałować... Tylko mieć nadzieję, by Twilight szybko wyzdrowiała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Wiem to... - Co chciałabyś zjeść następnym razem, jutro? - spytałem. Chce wiedzieć co mam ugotować jutro, a ciszę muszę jakoś zabić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 - Z chęcią - powiedziała uśmiechnięta. Mimo, że siedzi tu dopiero 1 dzień, już jej tego brakowało. Podniosła kopytko przed pyszczek by powstrzymać ziewnięcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Uśmiecham się... mam nadzieje że Twilight wypuszczą za niedługo... ale to wszystko dla jej dobra... - Będę musiał już iść... odwiedzę cię jutro, i pamiętaj jedno. Koszmar, nawet jeśli jest najstraszniejszy, można go przemienić w przepiękny sen... - powiedziałem i ją pocałowałem... tak jakby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Twilight uśmiechnęła się do ciebie i się położyła. - Dobranoc - powiedziała. W tym samym momencie znalazłeś się wyspany w swoim ciele. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Podnoszę głowę... więc wszystko działa jak na to zaklęcie powinno być... no to wstaję i sprawdzam czy dzieciaki też już wstały... spodziewam się najgorszego... nie wiem czemu, ale dobra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Maluchy dalej spały. Jest środek nocy, czemu się dziwić? Lily tylko przez sen wydawała odgłosy zombiaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 No nic, idę sobie znaleźć jakieś zajęcie w domu... posprzątać itp. Sprawdzam przy okazji która jest godzina... mam nadzieje że wszystko z Twilight i Capo będzie dobrze... nie mam zamiaru ich stracić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Właśnie. Może i Twi ma silną wolę, ale nie wiadomo, czy Capo ma. Posprzątałeś po kolacji i ślinę Bolta. Jest trzecia w nocy. Wciąż masz jeszcze czas na coś... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 ... jest coś co powinienem dawno zrobić... sprawdzam która godzina jest na ziemi. Muszę załatwić pewne dwie sprawy... jedna dotyczy tropu mojej mamy w Afganistanie, a druga... dość prywatna sprawa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Na Ziemi jest południe. Tam czas płynie trochę inaczej. Jakby... wolniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 No to... sprawdzam czy w małej wiosce na północy Afganistanu, żyje jeszcze... moja mama. Po śmierci ojca odeszła od nas, gdyż była za bardzo załamana by żyć w naszym rodzinnym miasteczku. Teraz chce ją zabrać tutaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2014 Nie mogłeś jej namierzyć. Przynajmniej nie w tym mieście. W najbliższej okolicy też nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts