Nightmare Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Jasne - rzuciła Lyra i najzwyczajniej wyskoczyła przez okno. Fluttershy wyleciała za nią, ale zaraz wróciła po apteczkę. Obok były drzwi na zewnątrz. Pociąg dopiero teraz się zatrzymał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 To rozpoczynam produkcję broni nasennej. Powinno mi to trochę czasu zabrać ale, efekt będzie zadowalający. Będę musiał zrobić jeden specjalny egzemplarz dla Fluttershy, by mogła z niego strzelać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Po jakiejś godzinie miałeś coś, co przypominało broń na strzykawki. Dowiedziałeś się na celu (fotel), że można z tego strzelać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 - Idealnie - Powiedziałem. Teraz zrobić jeszcze cztery dwie sztuki, i można iść w bój. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 18, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Na zewnątrz już zmierzchało, kiedy położyłeś przed sobą pięć wyrzutni środków nasennych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Idę wypróbować jedną z nich. Znajdę najbliższego człowieka do testów, i bez wahania sprzedam mu strzałkę w du... tylną część. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Za oknem była masakra. Fluttershy i Lyra jakoś uśpiły pięciu ludzi, ale musiały się schronić w cukierni przed ostrzałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Otwieram do ludzi ogień z "usypiacza" krzycząc. - POWIEDZCIE CZEŚĆ MOJEMU PRZYJACIELOWI! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Po chwili wszyscy byli uśpieni, kilku nawet martwych, uderzonych śmiertelną dawką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Wbiegam do cukierni mówiąc. - Fluttershy! Lyra! Jest już czysto, wszyscy ładnie śpią. Prawie wszyscy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 21, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - To dobrze - powiedziała Lyra, a Fluttershy trzymała w pyszczku strzykawkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 - AJ-1 Hypnos przeszedł pozytywnie testy, celność ma dobrą a zasięg do około pół kilometra. Nieźle jak na chłopaka ze wsi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 - Jasne. To idziemy! - jednorożka podniosła magią kilka strzykawek leżących w kącie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Prowadzę je do wagonu gdzie zostawiłem pozostałe sztuki karabinów. Musimy wygrać tą wojnę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Lyra załadowała dwie bronie strzykawkami i podała jedną niepewnej Fluttershy, a drugą wzięła magią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 - Nauczyć cię z tego korzystać, Fluttershy? Ma spory odrzut, jak na taką małą broń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 - Nawet nie wiem, jak to się włącza... - pisnęła pegazka oglądając wyrzutnię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 - Wszystkiego cię nauczę - powiedziałem po czym rozpocząłem jej szkolenie w obsłudze broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Dopiero po dwóch godzinach udało ci się ją nauczyć. Księżyc błyszczał już na niebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 - Świetnie ci idzie. Trzeba już iść spać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 - Tylko gdzie? - zapytała zaraz Lyra, rozglądając się po oznaczonych krwią ulicach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 - Znajdźmy jakiś hotelik... mi tam wszystko obojętne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 - Raczej bezpieczniej w pociągu. W hotelikach pewnie są ludzie - powiedziała Lyra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 - Znasz się na ludziach, Lyra. Idziemy - powiedziałem, po czym poszedłem w stronę pociągu. - Pytanko. Kiedy pierwszy raz wylądowałaś w moim świecie i w jakim kraju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Maj 1, 2013 Autor Share Napisano Maj 1, 2013 - Kilkanaście lat temu w Ameryce. Od tamtego czasu potrafię do was przechodzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts